Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    Pyttsan skrev 2012-06-15 13:23:30 följande:
    Oj, vad spetsklänningen var vacker! Otroligt fint släp! 

    Tycker den gula färgen ser jättefin ut, på skärmen i varje fall! Glad  

    Jag har letat låga skor, men inser att jag måste ta upp klänningen om jag inte har klack, så nu får jag tänka om lite. Kanske blir de där "dansskorna" med T-slejf som du letade fram i nån annan tråd!  
    Dom har jag ju beställt. Kommer vilken dag som helst. Så jag kan ge dig en ordentlig recenssion av de när jag har de live.
  • Tokig
    Stike skrev 2012-06-15 13:32:05 följande:
    Halloj ja behöver hjälp/tips!! Vi kommer ju ha ett jätte litet bröllop så vi ska va 13 personer som går och äter på restaurang efter vigseln. Vi har tänkt att vi ska betala för tre rätters. Nu undrar ja om ni kan tipsa om några restauranger där man kan få 3 rätters för runt 500 lappen? Helst skulle man vilja gå till någon restaurang som har ett mindre rum när man är större sällskap eller så. Hoppas ni har tips!!
    Hej,. grattis till bröllopet.

    Var i landet vill ni äta er trerätters?
  • Tokig

    Nu är alla inbjudningskort skickade... eller ja, förutom tre. En har vi inte adressen till (utomlands) och två är vi fortfarande osäkra på om det finns en respektive eller inte. Så vi avvaktar så att det blir rätt från början. Men som sagt... de är skickade. Hoppas hoppas att de kommer fram imorgon. Vi har bara fått en kommentar på vår hemsida (samma som vi publicerade filmen på) sen vi skickade första vändan med inbjudningskort. Känns lite tråkigt. Man vill ju ha feed-back.


    Förstår ju att alla inte är lika laddade som vi är... men nån liten kommentar kring korten eller hemsidan hade ju varit roligt.


    Annars sitter jag och väntar, och väntar, och väntar på klänningarna. De är skickade så jag följer paketet med hjälp av trackingnummer dagarna i ända. Ska bli så skönt att se statusen på klänningarna, går de att använda, behöver de justeras eller måste jag leta efter nåt nytt...


     

  • Tokig
    Meyita skrev 2012-06-19 23:13:49 följande:
    Hej! 

    Vad kul att jag hittade den här tråden!

    Vi gifter oss den 20:e oktober i Värmdö Kyrka och har festen på FågelbroHus på Värmdö.

    Vi har bokat in planeringsmöte med vår bröllopskoordinator nästa vecka och allt börjar kännas så verkligt nu! Och stressigt! tänk att det bara är 4 månader kvar!

    Klänningen är 95% klar och fotografen är bokad - inbjudningarna kommer att gå iväg i slutet på den här veckan!

    Ahhh! :)

     
    Välkommen! Och grattis till bröllopet. Det låter ju som att du minst sagt har läget under kontroll.
    Spännande med inbjudningarna, blir verkligen mer på riktigt när andra börjar ge respons.
  • Tokig

    Pyttsan skrev 2012-06-19 21:45:16 följande:


    Försöker hitta de perfekta skorna och velar mellan att köpa ett par riktigt bekväma klassiska pumps och sedan ev använda skoklips i knallgult, typ såhär:

    cache0.bigcartel.com/product_images/38710371/... 

    Eller att hitta de perfekta skorna i gult eller orange. Behöver 3-5cm klack, en stadig klack, då vi har festen i en ladugård med grusgångar runtom och brudskålen på gräsmattan. 

    Budget: helst inte mer än 1000sek. 
    Jag har fått hem skorna från Etsy nu. De är varmare i färgen än vad de blev på bilden, och remen var lite lång för mig så det är därför det ser lite snett ut, jag har nämligen tryckt ner remen i skon! Jag tyckte de var väldigt fina, och sköna!!! Men min sambo gillar verkligen inte de alls... så de lär gå till försäljning tyvärr. Foten i munnen

    Såg väldigt fint ut med den gula rosen... kan ju vara en idé om man inte hittar de perfekta...
  • Tokig
    Pyttsan skrev 2012-06-20 16:19:40 följande:
    Vad vill du ha för dem? Glad
    Har skickat ett PM till dig.

    Gillade du dom?
  • Tokig
    Meyita skrev 2012-06-20 22:14:57 följande:
    Pyttsan och Tokig; tack! :) 

    Halva tiden känner jag att jag har saker och ting under kontroll - andra halvan är jag all over the place för att citera prins Daniel haha! :)

    Hur ser det ut för er? Klänningen kirrad? Inbjudningar skickade? 
    Hahaha... jag tror att det känns så för många.

    Vi kommer ha vigsel och fest på ett Wärdshus nere vid en sjö så de fixar allt. Vi ska dit och smaka av lite mat nu i sommar så att vi kan bestämma meny men annars behöver vi ju inte tänka på dukning, servering eller nåt sånt. Det tycker jag känns jätteskönt.

    Jag gillar dock att pyssla så jag letar febrilt efter små saker som kan göra allt lite mer personligt. Har tänkt vika vindsnurror och sätta längs gången fram till vigselplatsen. Sen ska vi göra servettringar och bordsplaceringskort. Och så klart bordsplacering när alla har OSAt sen. Har lite ideér kring någon enkel bordsdekoration också men vi får se.

    Funderar också på att ha lite "godisskålar"/glasburkar vid kaffebordet. Typ: Brudens Favorit, Brudgummens favorit, Svärfars favorit etc. Mest som en kul detalj men också för att det kan vara gott med lite sött framåt småtimmarna.

    Alla inbjudningskort är skickade och de kom fram igår så folk har redan börjat boka boende och så.

    Vi skickade ut lite speciella kort och har sen all info på vår hemsida. Vi skickade ut en save-the-datefilm i påskas så våra gäster visste datumet men alltså inte var, hur och så.

    Klänningarna är på väg. Kommer ha två, en under vigsel och middag och en på festen. Länkar till både film/hemsida och klänningar finns här i tråden om du är nyfiken. OM du väljer "visa endast" så får du alla mina inlägg.

    Det är små pysslet som ställer till det för mig, skor och sminkning... kan inte bestämma mig...
  • Tokig
    Meyita skrev 2012-06-22 13:21:47 följande:
    Jag kollade lite på din inlägg men jag hittade inga bilder på dina klänningar.. :(

    Jag har lagt upp bilder här www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3949530-1965.html (men brudklänningen ska inte ha paljetter, dessa är borttagna)


    Klänningarna har passerat tullen i Sverige så förhoppningsvis är de hos mig på måndag :)

  • Tokig

    Mina klänningar är här. De ligger på Posten och väntar på att jag ska sluta jobba så att jag kan hämta dom.

    Åhhhh vad nervös jag är Tänk om de är skitfula. Tänk om jag måste börja leta nya... Ikväll har jag facit.

  • Tokig
    caruba skrev 2012-06-25 11:04:23 följande:
    Vilken kul idé..
    Ja, jag måste erkänna att det är 100 % stulen. Men jag minns inte vart ifrån. Såg nån bild någon gång från ett bröllop, måste ha varit amerikanskt eller nånting där de hade det. Såg så fint ut med de små lapparna "Brides favourite" "Mother in laws favourite" och så vidare. Tänkte att det kan vara ett sätt att få in lite socker framåt småtimmarna samtidigt som det blir lite personligt.

    Håller på att leta glasburkar nu för fullt. De ska ju vara fina men ändå lagom stora. Vi blir ju lite drygt 100 gäster så det får inte vara för små skålar. Och brudnäbbens (och brudens, min alltså) favorit är chokladbollar så det måste vara en STOR burk :)
Svar på tråden Oktober 2012