Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    Nja, jag vet inte. När jag kom hem från jobbet stod det en flaska champagne av samma sort som innan utanför dörren. Men fortfarande ingen lapp eller så. Strax inna vi skulle åka på kräftskivan så ringde det på dörren, utanför stod min tärna (som bor 30 mil bort) och en god vän från stan. De överlämnade ytterligare en flaska, men fortfarande inget mer. Så jag åkte på kräftskiva. Men precis innan jag skulle åka hem så klingade en tjej i glaset och överräckte ett kuvert till mig, i kuvertet fanns en lapp där det stod: "Hem och packa i en liten bag! Du ska vara redo... Packningslista ? 3 st set underkläder ? smink ? badkläder ? tyrolerklänning och 1 st champagneflaska ? 1 st finklädsel ? pass Va redo... Alltid redo..." Och där är jag nu, har ingen aning helt enkelt! :)

  • Tokig

    Stora förkylningen har slagit till. Var sängliggande hela söndagen, men igår var jag tvungen att massa mig iväg på ett möte - tjänsteresa, var igång från 04:45 fram till 23:00 när jag äntligen bäddade ner mig. Jättedålig idé. Idag när jag vaknade kunde jag inte ens stå upp. Febern har helt slagit ut mig. Så det var bara att sjukanmäla mig.


    Cirka 5 minuter efter jag sjukanmält mig ringer det på dörren (06:45). När jag går upp så är det någon som håller för titthålet. Så jag får ju masa mig in och dra på mig lite kläder. Utanför står tre av mina väninnor men en filmkamera och en shot!


    Jag bara: "Nej, nej, nej, inte idag. Jag är sjuk." Och sen fick jag sätta mig på golvet. Var typ på väg att svimma. Men de visade ingen nåd. Frågade om jag packat väskan och om jag är redo och sen tvingade de i mig shoten. När jag druckit den så gick de...


    Tänkte i slutändan att det kanske bara var bra med lite sprit, det är väl en gammal huskur med whiskey så det kanske funkar med shot också :)


    Nu ligger jag nedbäddad i soffan och försöker intensivvila. Det är ju alldeles uppenbart att jag behöver vara redo för allt, hela tiden :)


    Men visst är de fantastiska mina tjejer... vilket engagemang. Jag har ingen aning om vad som kommer hända och jag älskar det!


     

  • Tokig


    Den är här nu... vad tror ni. Tror ni att den kan bli bra efter en vända ho sömmerskan?
  • Tokig
    tinaalpfält skrev 2012-09-11 14:14:42 följande:
    Första reaktionen är att jag inte trodde att den skulle vara så vit men den är fortfarande jäätefin och efter lite piff hos en sömmerska blir det nog mycket bättre. Hur ser den första klänningen ut då? Om man ska börja järföra och välja liksom Skrattande

    Jag beställde den ju i Ivory. Den är champagne på e-baybilden.


    Här finns båda klänningarna.


    www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m4221542.html

  • Tokig

    Hur planerar ni själv dagen? Med tider och så? tycker det är supersvårt att veta hur lång tid allting tar!

  • Tokig

    Pyttsan: det låter lite som vi tänkt också. Vi gifter oss kl 15 och har tänkt middag kl 17 :) Hur känns det för dig förresten, du har ju dagen D en vecka innan flera av oss!

  • Tokig

    Erikojohanna: jag är jättetacksam för all feed-back. Känner mig absolut inte kritiserad. 1) sitter perfekt från midjan och nedåt. Det är bara armarna och över bysten det behöver fixas. Eftersom det är arm och stängd rygg kan jag tycka att jag kan kosta på mig lite urringning :)

  • Tokig

    Vi åker iväg på en mini-moon tis-tors efter bröllopet. Sen planerar vi för bröllopsresa till våren. Har tänkt boka efter bröllopet när man har facit på alla kostnader :)

  • Tokig

    Jag ligger hemma och är sjukt så jag passar på att pyssla... vad tycker ni?


    Om vädret tillåter så kommer de stickas ner i gräsmattan och markera vår "altargång".


    Ska göra typ tregånger så många.


     



     


     

  • Tokig
    lillama skrev 2012-09-12 10:50:55 följande:
    Ååå tokig, hur gör du dom?
    Jättenkelt, presentpapper, ståltråd och sugrör... och blompinne såklart.
Svar på tråden Oktober 2012