Inlägg från: Tokig |Visa alla inlägg
  • Tokig

    Oktober 2012

    caruba skrev 2012-08-12 12:37:39 följande:
    Vad ska ni andra förresten ha på er på bröllopsnatten. ;0)
    Jag har letat lite i vanliga affärrer. Men jag hittar inget snyggt i min storlek. Jag får väl beställa över nätet.
    Det finns jätefina grejer på Lindex.
  • Tokig

    Vi knåpar för fullt med bordplaceringen, är sjukt mycket svårare än man tror.

    Igår satte vi oss ner och skrev en lång lista på allt vi vill, måste och gärna skulle vilja hinna med innan bröllopet.

    Till helgen är det menyprovning och sedan rullar allt på snabbt. Har två lediga helger innan bröllopet så det krävs lite planering just nu :)

  • Tokig

    Vi har provätit menyn idag. Mina föräldrar i mina blivande svärföräldrar var med. Tror faktiskt att det här kan bli riktigt bra. Vi hade massor av synpunkter och justeringar som vi ville göra. Men jag somnar ikväll med en skön känsla - 48 dagar kvar... Jag längtar!

  • Tokig

    Jag har precis varit och beställt blommorna. Brudbukett, tärnbukett och en liten hårgrej till näbben.

    De fick fria händer... eller jag hade skrivit ut massor av bilder som jag sedan kommenterat, typ vad jag gillade med just den buketten. Allt för att ge floristen en känsla av min stil Gav också bilde rpå min klänning och styling.

    Men som sagt, annars fick de fria händer. Ska titta in en vända i september för att se så de inte har några frågor. Känns lite nervöst men samtidigt skönt.

    Cirka 1500 kr gissade de att buketten skulle kosta, är inte det dyrt för en handbunden bukett när de får fria händer, tänker att de borde kunna använda säsongens blommor då vilket borde sänka priset. Men samtidigt så kände jag bara att jag inte orkade förhandla. Jag har förhandlat och fixat och trixat med precis allting. Jag kände bara att detta var en sak som jag bara ville ha fixat.

    Hur går det för er? Har ni bestämt blommor?

  • Tokig
    Pyttsan skrev 2012-08-13 13:22:34 följande:
    Uschja, ser inte fram emot att göra bordsplaceringen. Vi har ännu inte bestäm hur vi ska göra med honnörsbordet, vem vi ska ha med oss och så. Min pappa dog för flere år sen, men just såna här dagar är han omåttligt saknad. Vi skulle hur bra som helst annars sitta med våra föräldrar, men det blir ju en tom plats hur man än gör. Gråter Den blir bara så påtaglig om man sitter på rad...Förslag mottages gärna! Vi har inga tärnor eller marskalkar och jag tror att toastmastrarna hellre sitter nån annan stans så de kan smyga på med sitt och ha kontakt med köket och lösa alla eventuella problem som dyker upp. Våra syskon tror jag också har roligare om de placerar på nåt annat ställe än med våra föräldrar. Så nu velar vi mellan att sitta bara vi två, vilket känns lite trist, eller sitta med föräldrarna.
    Vi har satt föräldrarna (och alla andra par) mittemot varandra... blir inte lika tomt om någon är ensam/singel då.
  • Tokig
    Camilla837 skrev 2012-08-21 11:40:30 följande:
    Någon som har funderat på sminkningen? Ska på provsminkning på Lördag och är så kluven när det gäller villket typ av sminkning jag ska ha. Har ganska mycket smink annars och vill ju känna mig som mig själv. De runtomkring tycker att jag ska köra på en nartulig makeup.
    Jag har turen av att en av mina gäster äger en Facebutik så hon kommer hjälpa mig.

    Jag hade en tydlig bild från början hur jag vill blir sminkad och vi har testat både den idén och andra flera gånger . Både för att få till det perfekt men också för att jag ska känna på alternativ och vara säker. Men det kommer bli ursprungsidén (trots att det är lite opraktiskt).

    Eyeliner, knallröda läppar, och röda naglar. Tänk lite 50tals stil.

    Det är de röda läpparna som är lite opraktiskt. hur bra än läppstiftet sitter så är det ju inte tatuerat. Och en sån dag blir det förhoppningsvis många pussar och kramar. Men jag tänker att det löser sig.

    Efter middagen eller under middagen ska jag "blanda" upp läppstiftet med läppglans istället så att jag inte alls behöver tänka mig för sen.

    Jag har provat men mer "klassisk brudsminkning". Var hur fint som helst, men jag kände mig blek. Knappt vardagssminkad. Jag har ofta sotning eller läppstift eller nån rolig färg på naglarna till vardags så jag kände inte igen mig i den "naturliga" looken.
  • Tokig
    Camilla837 skrev 2012-08-26 08:47:45 följande:
    Ca 40 dagar kvar nu! Jag börjör bli ordentligt nervös. Kan inte sova längre, vi har ju så mycket som ska göras.
    Ni andra som ska gifta er runt samma datum (6 oktober) Hur mycket har ni kvar? Har ni träffat prästen, provat klänningen? Tänk om den inte passar! 
    Vi har sedan länge bestämt oss för att försöka ha allting klart i augusti så att vi bara kan njuta i september och inte stressa.

    På tisdag ska vi träffa vigselförättaren och sedan har jag lite pyssel kvar att göra. Inget som är livsnödvändigt men mer som lite myisgt kvällspyssel.

    12 september ska jag till sömmerskan och ändra klänningen, annars är vi nog ganska i fas. Behöver gå in skorna mer... försöker ta på dom så fort jag är hemma men jag glömmer bort hela tiden.
  • Tokig

    UPS!!!


    Jag har visst blivit med klänning... ingen.


    Har ju en fantastisk klänning hemma i garderoben som jag ska fixa hos skräddaren i september. Men e-bayfingret slant lite och vips kommer klänningen få en syster. Potentiellt kan detta betyda bekymmer. Tänk om den också är underbar.



  • Tokig
    tinaalpfält skrev 2012-08-29 15:53:43 följande:
    Jag tycker den ser helt fantastisk ut!!
    Visst gör den, hahaha vilket angenämt problem om det skulle vara det också. Min drömklänning ligger ju därhemma.

    Jag fattar inte hur jag jämt lyckas med sånt här. Men men, £ 85 fick jag betala totalt för klänning med frakt och allt så det är ju ingen jättestor investering.
  • Tokig

    Det var som sagt inte riktigt meningen. Känns som att klänningen kastade sig på mig :) Vi får se hur det blir. Inte säkert att den hinner bli klar, eller är fin, eller att jag hinner göra eventuella ändringar... We'll see!

Svar på tråden Oktober 2012