Inlägg från: KochM |Visa alla inlägg
  • KochM

    Oktober 2012

    tinaalpfält skrev 2012-08-06 13:40:09 följande:
    Börjar också få lite panik över dem...jag har gjort en del research och så men ingenting har omsatts i praktik. Jag var inne på ett tag att vi skulle hitta på lite frågor och maila ut till alla gäster i samband med att de svarade på inbjudan och sen använda de svaren i festprogrammet istället för att hitta på egna saker om alla gäster, plus att jag funderade på att hitta bilder på dem istället för att bara ha namn. Dock har jag insett att båda dessa saker kommer att bli alldeles för tidskrävande. Dessutom finns det en risk att alla inte skulle svara på frågorna och då skulle det se jätteskumt ut i häftet.

    Innehållet som det ser ut nu kommer vara:
    Roliga regler för kvällen
    Meny
    Beskrivning om gästerna
    tidslinje över mig och min m2b's liv
    en "intervju" med mig och en med min m2b (en av marskalkarna ska hjälpa till med det)
    Bordsplacering
    Ett egengjort korsord (fanns någon bra hemsida att göra det på som jag inte kommer ihåg just nu)
    Tacktext på slutet

    Sen finns det såklart en hel del frågetecken...
    Hej brudar! 

    Ska också gifta mig i oktober, den 13 är vår stora dag. 
    Hittade precis i en gammal tråd här på forumet tips om en bra hemsida där man kan göra egna korsord. Var väldigt enkelt och smidigt så tänkte ha med ett i vårt häfte puzzlemaker.discoveryeducation.com/
  • KochM
    Tokig skrev 2012-08-07 16:17:12 följande:

    Välkommen hit!


    Hur går det för dig i din planering och var kommer du gifta dig?


    Tack! Vi gifter oss i Örebro. Det går bra med planeringen tycker jag, men det är mycket och många beslut om stora och små saker som ska tas. Har flera tider bokade nästa vecka och veckan därpå med bla frisör, konditor, cateringfirman och fotografen och det ska bli skönt att få träffa dem och se var vi landar med allt. 

    Det är i alla fall mycket bröllopstankar det är det, men det är väldigt roligt! 
  • KochM

    Min blivande man skrattade åt att underkläder till brudgum fanns med på en bröllopsbudget vi tittade på. Så var lite inne på att ändå hitta några kalsonger med beöllopstema och ge honom men har inte lyckats hitta några än (har dock inte letat så mycket). Vet du om butiken ni köpte i har webbshop eller är det någon som har något annat tips?

  • KochM

    Kanske inte känns så glamoröst att beställa via postorder, men tyckte Ellos hade mycket fint.

  • KochM

    Går och väntar på att min klänning ska komma. Det skulle ta ca tre månader och det har det gått nu ungefär. Längtar efter att få prova den igen!

  • KochM

    Vilken fantastisk film Tokig! Älskade den! Vi kommer ha min lillasyster som tärna och min m2bs två kusinbarn som brudnäbbar. Fick hindersprövningen här om dagen så den har vi koll på. Känns bra! Skönt med varje grej som kan bockas av. Fick besked att min klänning är lite sen men ska komma den 10/9 har de sagt och det är ju ändå en månad innan så det är ju ok. Annars är det full fart med planeringen. Träffade floristen i lördags och det kändes jättebra. Tror det kommer bli toppen. :) Sista anmälan i lördags och som det servut kan alla 104 inbjudna gäster komma! Fantastiskt roligt! Håller på att flytta mitt i allt också så det finns att göra kan man säga...

  • KochM

    Jag tar min blivande mans namn. Helt ok för mig och lite roligt också att hans namn finns på min farmors sida, så det blir ett gammalt släktnamn för mig! :)

  • KochM

    Vi har två värdpar som gör häftet så får inte veta allt om det. Det jag vet är att de har fått bilder från våra föräldrar och att de har fått frågor. Sedan bidrar vi med meny, gästpresentationer, vår "lovestory", ett korsord om oss och lite nytagna bilder på oss. Tror att vi kommer få lite frågor att svara på var för sig också. Sen får vi se vad de hittar på mer. Spännande att inte veta allt och skönt att inte behöva göra allt.

  • KochM

    Jag blev också möhippad igår. Trodde inte det skulle bli förrän senare och dessutom var det stora flyttades igår. Men de fick flytta utan mig och jag fick en fantastisk dag med fina vänner. Gjorde bara en massa mys och trevligheter, umgicks och åt mycket gott. Glad och tacksam!

Svar på tråden Oktober 2012