Inlägg från: zoolin |Visa alla inlägg
 • zoolin

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Jag ska också gifta mig den 25e augusti med min sambo. Vi har egentligen inte kommit någonstans med planeringen förutom bokat kyrka och lokal. Men nu verkar det som att vi "bara" får ihop en gästlista på ca 30 personer (de som vi gärna allra helst ska vara med) och det gör att vår lokal kommer bli för stor. Vi funderar och diskuterar hur vi kan lösa det men kommer inte på någon lösning.
  Vi har sagt att vi vill skicka ut inbjudningarna i januari då en del kommer få resa rätt långt så att de ska få möjlighet att planera in det i god tid.  Det känns faktiskt lite jobbigt då vi inte har hittat någon lagom stor lokal som passar oss där vi kan få ordna det mesta själv och vara ett trevligt ställe.

  Kanske har ni några tips. Vi ska gifta oss utanför Malmö.

 • zoolin

  Idag ska vi ut och titta på material till inbjudningskorten. Vi ska pussla ihop korten själva och göra det enkelt och smidigt så det blir inte några flådiga saker med olika band eller påklistrat glitter men jag tror det blir fint ändå. Detta är första "bröllopssaken" vi gör efter ha bokat lokal och kyrka så det är lite kul.

 • zoolin

  Vi skippade de där save the datekorten och skickade ut inbjudningskorten för en vecka sen. Kanske tidigt men ville vara ute i god tid då en del av de bjudna gästerna får resa en bit. Lokal och kyrka är bokat sen ett bra tag. Klänningen var jag och beställde i butiken i fredags. Vi pratar lite om smådetaljer som har med bröllopet att göra men vad nästa steg blir vet vi inte riktigt än.

 • zoolin

  Imorgon är det sex (6) ! månader kvar tills den stora dagen. Det är en härlig känsla samtidigt som man vet att nu rullar det på och det kommer gå fort. Vi ska ha en lugn helg utan så mycket brölloperi för jag behöver ladda upp inför tre veckors praktik (läser till lärare) och behöver fixa lite andra saker. Ha en härligt helg!

 • zoolin

  169 dagar..

  På måndag ska jag och blivande maken och toastmadamen åka till festlokalen för att ta en ny titt och se vad de har där som man vill använda och börja fundera på vad vi ska införskaffa och få en bild av hur vi vill ha det.

 • zoolin

  Vi har så många lösa trådar som ska bindas ihop men det kommer väl medans tiden går när det börjar närma sig.

  Det är klänning som ska få ändringar, skor som verkligen ska kännas in, det är catering som ska bestämmas, tårta som ska bestämmas, dekorationer, dukar, blommor, musik (psalmer och vigselmusik är klart men inte in- och  utgångsmusik), OSA ska passeras, program ska ordnas etc..

  Jag är inte nervös men jag börjar känna att det börjar bli verkligt :)

 • zoolin

  3 månader kvar idag :)

  Igår köpte sambon ny kostym. En Dressmanbutik hade 50% på allt i butiken så sambon passade på och fyndade :)
  En jättefin svart kostym, ett par trekvartsbyxor, en t-shirt och ett par kalsonger för 1350:-

  Vi har bokat in vigselsamtal med prästen, kommer ha det redan om några veckor då hon skulle ha semester sen och tiden springer snabbt på. Jag har köpt mina bröllopsskor och lite andra smågrejor.

  Bit för bit så faller pusslet på plats.

 • zoolin

  Idag ska vi träffa prästen, det är kanske lite tidigt men hon ville träffas innan semestern och allt.

  Det som vi har gjort på sistonde är att vi har bokat cateringsställe och ska senare boka själva buffémenyn.
  Jag har haft en ny träff på festlokalen där vi ska ha festen för att kolla in närmare vad de har i servis och liknande - de hade så gott som allt :) Vi har fått hindersprövningen så den ligger här hemma och väntar. Vi har haft sista OSA. Kanske också lite tidigt men vi ville vara tidiga ute då ungefär hälften av gästerna kommer resa en bit för att komma till bröllopet. Nästintill alla har tackat ja :)

  Ja, vad mer?

  Hur går det för er?

 • zoolin

  Oj vad är det för pyssel ni gör varje dag?

  Jag är inne i en period där jag inte riktigt vet vad jag ska göra när det gäller bröllopet. Vi kommer inte ha så mycket pyssel att fixa med och de stora sakerna är klara. Jaja, det ordnar sig :) Idag ska jag iaf lämna in min blivandes ring på putsning.

  Vi var på vårt vigselsamtal redan i juni då vår präst sen skulle på semester och tyckte det var för sent att ha samtalet i augusti. Ett mycket trevligt och lyckat möte. Vi satt och pratade med henne i 2 ½ timme :)

 • zoolin

  Fyra (4!) dagar kvar och jag känner mig rätt lugn fast såklart med pirr i magen. Det mesta känns klart, det är mest att bitarna ska pusslas ihop så det blir en helhet. Idag ska jag till butiken där min klänning finns och betala den och sen ta mig runt och kolla upp goda alkoholfria alternativ som kanske några vill ha till middagen.

  Vad har ni för er så här dagarna innan?

 • zoolin

  Hur stora fester ska ni ha?

  Vi kommer ha 40 gäster och så vi två. Vi ville bara bjuda dem som vi står nära och vill ha omkring oss på vår speciella dag. Men nu är jag lite orolig att det kommer bli en lagom festlig kväll om ni förstår vad jag menar.. Jag vill ha dans och lite fest men blir det så med så "lite" gäster? Jag förstår att det beror mest på vad för gäster som kommer.. men har ni erfarenheter? Varit på andra bröllop etc?

 • zoolin

  Mindre än två dagar kvar. Eller rättare sagt om två dygn är jag en gift kvinna :)

  Ikväll kommer sambons mor och bror och brorsbarn som ska husera i vår lägenhet under helgen. Imorgon sätter allt igång. Vi ska duka och fixa allt på gården där vi ska ha festen och sen på kvällen checkar jag och sambon in på hotellet där vi ska sova två nätter. Ska bli mys! Jag ser mycket fram emot denna helg.

  Önskar alla som gifter sig på lördag en fantastisk helg!
  Lycka till!

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???