Inlägg från: Fröken Emma |Visa alla inlägg
 • Fröken Emma

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Hej


   


  Vi gungar fram o tillbaka mellan den 4e och 25e. Allt beror på vilken lokal vi tittar på och närdom har ledigt.
  Vi hade kyrka, lokal o boende. men för någon månad sedan drog dom sig ur, både på ont o gott. Vi hade blivit så kära i platsen, allt var planerat efter det, men dom insåg sina brister i tid och dom var inte klara med hur verksamheten kommer se ut nästa år.

  Så nu är vi på jakt efter ett ställe som kan ta emot våra ca 70 gäster + övernattning.
  Vi vill gärna laga maten själva då vi jagar och vill ha egen helgrillad vildsvin bla.
  Sen om vigseln blir i kyrka eller inte har ingen betydelse. Festen är det vicktigaste.
  Vi har en budget på 75 000:- men har, beroende på lokalhyra, kommit ner på ca 65 000 kr då vi har resurser i vänner och familj. blan
  frisör-syster
  tårta-kusin
  florist-kompis
  fotograf-kusin
  liveband- ingift & co
  Musik i kyrkan-kompis

  förrätt- kantarellrör -plockat 60 liter i höst som ligger o väntar i frysen
  buffe-eget kött-potatisgratäng-egenodlad potatis mm mm mm


  tostmasters, bartender, värdinnor mm är klara. Kvar att fråga är min tärna.

  Färgtema blått lila o vitt.
  O vi kommer ha ca 15 barn med på vårt tredagars bröllop.

 • Fröken Emma

  Vi har bara med dom närmaste släkt och få vänner. Inga grannar eller arbetskamrater. 70 än så....

  Vi skickar ut S T D kort tillsammans med julkorten. Vi komer informera vilket datum det blir och avstånd från stan och vi vill veta hur många som behagar att sova över.


   


  Har du några bilder på klänningen?
  Jag ska försöka meckta med o prova i nästa vecka dåmin m2b äntligen kommer hem från kina.
  Hade jag bara vetat lite mer om vad jag igentligen vill ha så hade jag skickat med honom ritningen, men men det kommer fler tåg. ;) Men ny kostym kanske iaf kommer hem....


   

 • Fröken Emma

  Så kul att vi blir fler!!

  Doris. Ja hade vi haft tårta så skulle jag absolut ha haft den me!! men nu ska vi ha 210 små cupcakes ist.

  Jag kommer ha min syster och min bästa vän som värdpar. Dom kommer ta emot osa-korten, sammanställa och planera.

 • Fröken Emma

  för mig gör det inte så mycket om allt inte går som planerat.Men jag vill att mina föräldrar ska ha en lika skön datg som jag, och så tycker syrran sånt är så himla kul så därför får det bli hon och min bästa kompis. Dom tvåjag litear allar mest på i hela världen.Och dom som känner mig mest!
  Dom kommer fixa det mesta. Sen har vi två tostmasters som tar emot i kyrkan och underhåller under minglet osv.


   


  Är så tacksam för att min syster är en sån otroligt duktig frisör, så jag har henne innan vi går in i kyrkan, under fotograferingen o resten av kvällen.

 • Fröken Emma

  hej på er!

  Har haft superstrul med festlokalen. första drömstället avbokade för ett tag sedan. letade som en galning efter en likvärdig men det var svårt. Så vi fick ändra lite på våra "krav". Så hittade vi en ny för några månader sedan var o tittade och nämde tilltänkt datum säkert 100 gånger. O så för några veckor sedan hörde dom av sig att dom hade råkat dubbelbokat. Tydligen var dom andra före...tror dom fick mer pengar, för när jag erbjöd mig att betala mer så vacklade hon i sitt svar, men sedan bestämde sig för att hon inte kunde göra så. Det var helt plötsligt inte jyst mot det andra paret...Suck


  Men nu har vi några ställen prelbokade, oxå betalat dep. Men vi kommer bestämma oss efter årsskiftet då vi väntar svar på några andra som inte kan lämna besked innan dess.

  Dem flesta i vår omgivning vet ju nu om att vi ska gifta oss. Så det var tänkt att std korten skulle följa med i julkorten, men jag tror inte jag hinner det i all julstök. Så det blir nått litet utskick i jan och inbjudan kommer nog inte ut är än i april. Lite tidigt ändå men det är för att gästerna ska hinna boka in sig på övernattningar ( som oxå dom redan är prelbokade och behöver inte bokas för än 1a juni.


   


  På lördag ska jag till Lilly o prova klänningar. Hoppas jag iaf hittar modellen jag vill ha. Sen vet jag inte om jag ska beställa eller köpa i butik...

  Åker till mexico den 26 jan. Vi funderar på att köpa ringar där. Vi vill ha i volrfram/tungsten så om nån har nått bra tips på det blir vi väldigt glada. Tydligen ingen i stockholm som säljer det.

 • Fröken Emma

  har provat klänning på Lilly!! Vulken kanon sevice och vackra klänningar. Helt ensam i butiken och fick prova precis vilka jag ville. Tog kort och provade tillbehör.
  Nu står det mellan två....vil har lite av båda....Ska man våga sig på en kina klänning för att kunna kombinera båda?


  Sen har vi tittat på ringar i dag. Skit kass service!! Götgatan....
  Ingen jag tyckte så mycket om..så här kommer jag defenetivt leta vidare nån annan stans...Nån som kan rekomendera nån bra OCH trevlig?

 • Fröken Emma
  polkapinne skrev 2011-12-10 19:31:44 följande:
  Åh, vad kul. Jag vill också prova klänningar. Känner att det börjar bli dags men jag får nog vänta till januari. Mycket som ska hinnas med innan nyår.
  Boka tid reda nu om du vill till Lilly i sthlm. Dom har fullbokat fram till slutet av jan!

  Jag "förlosrar" över 2 månader av mina förberedelser. Först jul och alla helger o sen en månad i mexico. Så mars först blir jag aktiv igen. Så jag funderar på att skicka iväg beställningen på en kläning innan jul så får vi se hur den blir....
 • Fröken Emma
  pulmonate skrev 2011-12-10 22:27:28 följande:
  Jag beställde en kinaklänning just av den anledningen att jag ville kombinera två klänningar. Jag älskade ovandelen av en klänning och underdelen av en annan. Så jag photoshoppa ihopa dessa klänningar och la till en detalj av en tredje klänning så blev det min drömklänning! Jag har beställt ifrån Milly och borde få den i mitten på Januari. Det är ju en risk, men samtidigt så kostar de ju ganska lite (2500kr inkl. frakt gick min på) så jag känner att det är värt risken. Jag hoppas verkligen att den blir exakt som jag har önskat! *håller tummarna*.
  Å så spännande. nu har jag oxå pusslat i hopp två klänningar. Men hur går jag tillväga? Vem kontaktar jag?
 • Fröken Emma

  Ja den extra kostnaden är nog bra. Måste se till att det går att sy in den ifall att. Kan man beställa med byst näppe eller vad man nu ska kalla det. O så en underkjol

 • Fröken Emma

  När jag provade klänningar här om dagen fans det ett extra knäpper i ryggen för att strama åt och lyfta bysten. Sen kom tyg plattan och snörningen. Men det är nog lite svårt om men ska ha en helt öppen klänning. Ska nog titta på lite detaljer innan jag beställer.

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???