• Doris
  Äldre 28 Oct 13:57
  15641 visningar
  112 svar
  112
  15641

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Hej på Er!

  Vi ska oxå gifta oss den 25/8. Har bokat kyrka och lokal. Vi kommer att skicka ut våra inbjudningar i februari tror jag. Vi vill ju att alla ska kunna komma och ju fortare de får inbjudan desto större är chansen att de kan komma. Vi var på ett bröllop i sommras där paret skicka ut inbjudan 2-3 månader innan och det var många som inte kunde komma då.

  Jag har inte provat någon klänning än men spanat en del på nätet. Hur ska man kunna bestämma sig? Det finns ju såå många fina. Jag har bokat in en provning i slutet av november.

  Fröken Emma: Vad kul, du har en bild på den cake topper vi har köpt till tårtan. Den är jättevacker tycker jag!

  Vi ska åka och prova tårta i morgon. Det ska bli så spännande. Jag hoppas att de förstått vad vi vill ha och att den kommer bli jättegod.

 • Doris
  Äldre 29 Oct 11:56
  #11

  Har provat tårta i dag!! Den var jättegod men behövs modifieras lite..... Vi tänker provsmaka på lite fler ställen så man kan jämföra men det är väldigt kul att vi äntligen har kommit igång med de roliga sakerna :)

  Vi kommer ha våra föräldrar som värdpar. De ska ansvara för osa (vi kommer inte ha något krav på skriftilg osa), ta emot i kyrkan, sätta ut blomdekorationerna i lokalen osv. Det är oxå dem som restaurangpersonalen får vända sig till om det skulle behövas. Vi vill inte störas av något sådant på själva dagen och inte höra om ev. saker som blivit fel.....

  När det gäller planering och arrangemang kommer vi nog att göra i princip allt själva. Jag tycker det är jättekul och vill inte släppa det till någon annan.

  Vi har valt vitt och grönt som färgtema. 

 • Doris
  Äldre 1 Nov 11:59
  #15

  Brud1208: Vi har ännu inte gjort våra inbjudningar. Vi har köpt material till dem dock. Vi kommer har vita skimrande kort med lite upphöjt mönster på. Vi kommer sätta grönt sidenband runt. Sen har vi inte bestämt om insidan ska vara vit eller grön.

  Vi har inte heller gjort något pynt än..... Vi har köpt höga gröna (i rätt nyans!) vaser som vi ska ha som centerpiece och gardiner som vi ska sy om till löpare.

  Jag tror det kan bli jättefint med rislampor som dekoration. De ger ett väldigt mysigt ljus.

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???