Inlägg från: SötisAnna |Visa alla inlägg
 • SötisAnna

  Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???

  Vi ska också gifta oss den 25/8 2012 Planerar också för fullt! Känns som att tiden rusar iväg...

  Jag funderade också på det där med inbjudningskorten, tänkte först skriva en rad om bröllopet i alla julkort och skicka de riktiga korten senare men vännerna tycker att det är bättre att skicka ut inbjudan i februari istället. Tycker det är svårt att bestämma, många arbetsplatser lägger ju sin semester vid den tiden och vi har många personer bland både släkt och vänner som gärna bokar resor och så.

  Jag har påbörjat en bröllopshemsida, tycker det blir ett jättebra komplement till inbjudan istället för infokortet, då får man ner all fakta och det är lätt för gästerna att gå in och titta och även skriva meddelande till oss. 

  Vad för slags bröllop ska ni ha? 

 • SötisAnna

  Vi kommer att ha ca 80 gäster och då bjuder vi släkten och våra närmaste vänner, vi bjuder inte heller några arbetskamrater eller grannar, även om vi har nära relationer med flera av dem...det är svårt det där med att dra gränsen, men nånstans måste den ju gå!

  Vi kommer ha en kyrklig vigsel och sedan middag och fest på en hotell och konferensanläggning, valet föll på det eftersom vi vill att folk ska kunna övernatta + att min blivande gärna vill att man skulle kunna festa längre än till 01..

  Vårt bröllop kommer också vara en blandning av modernt och romantiskt och vårt färgtema kommer att gå i vitt, silver och ljusrosa ( med lite inslag av grönt)
  Vi trodde också vi hade en del resurser inom familj och släkt men vissa känns så proffsiga (ex. solister, frisör) att jag känner att jag ändå måste betala dem en peng även om det kanske inte blir riktigt lika dyrt... så just nu får jag kämpa med att hålla budgeten inom dess ramar även om vi har en bra slant att spela med, känns som att vissa kostnader lätt drar iväg hur man än vrider och vänder på det.

  På torsdag ska jag åka och titta på bröllopsklänningar, ska bli så spännande =)

  Är ni själva värdpar? eller har ni andra till det? och vem OSA:r gästerna till?

   

Svar på tråden Vi gifter oss den 25/8 2012, någon mer???