Inlägg från: Sara 120707 |Visa alla inlägg
  • Sara 120707

    Jag älskar honom men sexlusten är totalt borta..HJÄLP!

    Jag villbörja med att säga att det här är inte kritik utan råd.


    Jag tror att sexlivet i de flesta förhållande går i vågor, ibland har man mer lust ibland mindre.


    I vårt förhållande så har vi försökt att aktivt ta bort all press från sex och göra det till en helt positiv upplevelse utan prestationskrav. Vi har fört in lite leksaker bland annat en vibrator som gör att alla ställningar fungerar och som gör att det inte gör något om han kommer först.


    I vårt sexliv så har vi ibland svackor, av olika skäl så har min sambo ganksa låg sexlust men när vi inte haft sex på ett tag så känner jag att min lust behöver kickstartas ibland.


    Då brukar jag inte försöka vända mig till min sambo för att han ska få mig sugen utan jag inser att det är hos mig något behöver ändras. I sådana lägen tycker jag att leksaker, erotiska noveller m.m kan hjälpa till. Lek med dig själv och starta upp din egen sexlust. Man kan inte lägga sin egen lust som en börda på sin partner. Naturligtvis behöver man respektera varandra och samtala, men båda behöver ändå ta ansvar i den situationen.


    Han kan inte vara respektlös men samtidigt så är sex viktigt i ett förhållande och man kan inte vänta sig att lust kommer utan att man jobbar med sig själv.


    Som sammanfattning så skulle jag vilja råda dig att hitta saker som fungerar för att tända din lust. Var inte rädd för att testa nya saker.


    Lycka till!


     


     


     

Svar på tråden Jag älskar honom men sexlusten är totalt borta..HJÄLP!