• Anonym
  Äldre 23 Oct 20:46
  31419 visningar
  6 svar
  6
  31419

  Jag älskar honom men sexlusten är totalt borta..HJÄLP!

  Vi har varit ett par i 8 år och planerar bröllop om 2 år. Jag älskar honom verkligen men vårt sexliv är katastrof. Jag har noll lust. Det var likadant i mitt förra långa förhållande..efter första förälskelseåret/åren så tröttnar jag och får ont vid samlag, som en brännande känsla. Jag blir inte ens upphetsad av att han rör vid mig. Jag vill tycka om sex, känns vansinnigt att planera bröllop med någon jag inte vill ha sex med. Jag har sagt till honom att jag behöver bekräftelse, att jag behöver känna mig uppskattad. Han är tyvärr dålig på att prata. (det vet han och han har bara sagt att så är det med det...typ). Han frågar aldrig mig hur min dag har varit eller hur jag haft det om jag varit iväg och gjort nåt. Handlar jag kläder till mig och jag frågar vad han tycker, eller om han är med som smakråd, så säger han bara att han "inte förstår sig på sånt". För en tid sedan var vi på fest och när det var tryckare och vi dansade flamsade han och höll på med alla runtomkring. När han dansade med en annan tjej där smekte han henne på ryggen och "gosade in" sn näsa i hennes hår. Jag var ledsen dagen efter och berättade det för honom men han verkar inte förstå. jag tror verkligen att han älskar mig men han är så himla dålig på att visa det. jag tror att detta är en bidragande orsak till vårt bristande sexliv...Han försöker inte ha sex med mig speciellt ofta. Vi har pratat om det med och han har börjat ta mer på mig "i vardagen". men han fattar inte att det inte är det jag behöver...

  VAD ska vi göra? vad ska jag säga för att han ska förstå..och hur hittar man tillbaka? Vi har två barn som är 5 och 3 år gamla..

 • Svar på tråden Jag älskar honom men sexlusten är totalt borta..HJÄLP!
 • Anonym
  Äldre 24 Oct 05:52
  #2
  Anonym (Man) skrev 2011-10-23 20:59:08 följande:
  Jag ska vara helt ärlg mot dig..
  Och jag tycker att han är riktigt respektlös,
  att inte på något sätt lyssna på dig när du försöker
  öppna upp för att ni ska få det bättre är under all kritik!
  Vill du verkligen leva med någon som avfärdar problemet med
  "så är det med det"?

  Att han visar mer ömhet mot första random brud på dansgolvet är ju skandalöst kasst!
  Jag skulle verkligen lägga bröllopsplanerna på is, han får väl visa att
  han är villig att jobba på relationen, i annat fall så kan du hitta bättre...
  Ja, jag vill ha en ändring...men hur ska jag ta upp det? Han verkar ju inte lyssna. Har skrivit typ brev förr till honom när jag inte fått fram det jag vill via samtal men han har inte ens kommenterat det efteråt. Jag vet inte när och hur jag ska börja. Vi bråkar i princip aldrig. Men allt är kanske lite för dött på nåt vis. Jag tror som sagt att han älskar mig men är extremt dålig på att prata och visa uppskattning och jag orkar inte leva så här...Var börjar man??
Svar på tråden Jag älskar honom men sexlusten är totalt borta..HJÄLP!
Logga in
Bli medlem