• Jane

    Vad bär era blivande på bröllopet?!

    Jag tycker inte männen ska bry sig om reglerna, utan att även de bär det dom är bekväma i.
    Personligen tycker jag att smoking är jättesnyggt på en kille och min man kommer nog att ha en James Bond liknande stil. En vanlig kostym är lite tråkigt. Så helst smoking, frockcoat eller liknande. Beror ju också på vad brudgummen passar i och vad han har för en kroppstyp.


  • Jane

    Mrs S 2012: Vad roligt med kilt Gladhur kom ni på det, eller är din man skotte?

    Annars har jag en fråga angående "designa din egen kostym".... är www.suitopia.se ett bra och seriöst företag med fin kvalite man skulle kunna handla ifrån? Någon som har erfarenhet?


  • Jane
    FelizLane skrev 2011-10-18 11:15:39 följande:
    Min karl vill ju så gärna köra det här med james bond stilen! Men vi ska gifta oss kl 15.00 Jag personligen tycker också att det är snyggt med smoking och jag kommer troligen ha en empireklänning med chifong.. Inget fluffluff!
    Han tycker också att det känns festligare med fluga än med slips... 
     :P 

    Kan man ha vanlig kostym med väst och kravatt, om man nu inte gillar det här jätteuppklädda?

    Vi väljer väl mellan att ha mörkostym och kavaj som klädkod. 

     
    Spontant tänker jag så här: haka inte upp er på klockslaget ni är ändå värdparet och får väl vara lite finkläddare än dom andra? Glad Min man kommer ha smoking och vi kommer vigas kl 15.00 men festen börjar 19.00-02.00 så han kommer inte byta om och jag tycker inte det spelar någon roll.
    Jag tycker din man ska köra med smoking och fluga om han tycker det är snyggast, sen kan ju gästernas klädkod vara mörkkostym eller kavaj.
  • Jane
    Niini skrev 2011-10-18 10:54:32 följande:
    Köpte makens kravatt därifrån, tog ett tag att få den men den var superfin o välsydd :) Ett plus att de sände till Finöland :)
    Jasså, så ni var nöjda? hur lång tid tog det att få den? Skulle du rekommendera dem till mig? Vill nämligen designa egen smoking därifrån.
  • Jane
    Niini skrev 2011-10-18 10:54:32 följande:
    Köpte makens kravatt därifrån, tog ett tag att få den men den var superfin o välsydd :) Ett plus att de sände till Finöland :)
    Förlåt det blev fel på sidan Glad hur lång tid tog det tills ni fick den? Skulle du rekommendera dem till oss som vill designa egen smoking? Tycker du dom är seriösa nog?
  • Jane
    FelizLane skrev 2011-10-18 15:26:47 följande:
    Vad du är hjälpsam :) Ja, han ska få ha vad han vill! Våran fest börjar ca 18.00..  Hyr ni eller köper smoking?! Syr upp i kina?
    Vi kommer gifta oss utomlands så vi kan inte hyra. Min man vill ha James Bond-liknande smoking med fluga och lackskor, han har inte börjat leta efter smoking än och jag vet inte om han ska köpa den i affär i sverige eller i vårt hemland. MEN jag hittade en superbra webbsida www.suitopia.se där man kan designa egen smoking, frack, kostym osv. för billiga pengar (ca 1500kr, beror på materialet). kläderna därifrån sys i Kina men har en svensk mellanhand, vad jag vet och har läst så har dom jättemånga nöjda kunder. Så kolla in sidan så kanske du får någon idé kanske.
Svar på tråden Vad bär era blivande på bröllopet?!