• misslane

    Tips på bra embossing-pulver!

    Jo det fungerar med vanliga stämpeldynor också. De dynor som är anpassade för embossing brukar vara lite segare på att torka. Jag har versa color guld och den funkar att embosssa med. 

    Fördelen att ha samma färg på stämpeldynan som pulvret är att om pulvret inte skulle täcka till 100% så lyser stämpeldynan igenom istället.

    Tips när du embossar är att behandla pappret med en antistatkudde samt ha en liten pensel tilgänglig.

    för mer information http://www.scrappiz.se/index.php?Itemid=6&id=205&option=com_content&task=view
     

  • misslane
    CissiAndreas skrev 2011-09-30 17:33:10 följande:
    Men vad bra, jaha där ser man vad det är bra att ha BT Skrattande. Trodde inte alls att det funkade med vanlig stämpeldyna. Men som sagt, har du testat med olika typer av pulver? Har sett att det både finns både guldpulver med glitter i och även finkornigt pulver med "guldfärg". Ursäkta men nu känner jag mig väldigt dum Skäms
    Inga frågor är dumma, är man ny på ett område så är det förklarigt att inte ha samma koll mot någon som gillar pyssla. 

    Jag har använt mig av olika märken, men kan nog inte minnas jag har använt mig av de pulver med glitter i. 

    Som andra har skrivit är öva det bästa tipset och om man är osäker vad som blir snyggast kan man även testa köpa olika pulver en med och en utan glitter. 

    På denna länk har jag använt mig av guld dyna och guldpulver. På den tiden ägde jag inte en varmluftsfön utan har smält pulvret över en spisplatta. (Pulversidan upp) http://pyssligamaja.blogspot.com/2010/12/ljuskort.html
Svar på tråden Tips på bra embossing-pulver!