• Vinn en brudklänning!

  Mån 19 sep 2011 14:25 Läst 9307 gånger Totalt 43 svar
  Mån 19 sep 2011 14:25

  Nu har du chansen att vinna en vacker brudklänning från BridalOutlet! Solig



  http://www.bridaloutlet.se

  Så här tävlar du:
  Berätta i tråden vilken bröllopsfilm som du tycker är den allra bästa.
  Skriv en kort motivering varför du anser det och varför du borde vinna klänningen.

  Tävlingen pågår t.om måndagen den 26 september och vinnare utses av en jury.

  Lycka till! Solig

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-20 09:01
  OBSERVERA

  Det är självklart okej att tipsa om samma filmer.
 • Mån 19 sep 2011 15:32 #1

  Jag tycker att den bästa brudfilmen är Bridal Wars, Mest för att jag känner igen mig i mig och min bästa vän, vi har gjort allting samtidigt, Och har alltid varit vänner, första gången vi träffades var vi 9 dagar gamla. Nu är det första gången i vårt liv vi inte gör något samtidgt, Jag ska gifta mig men inte hon, men vi hade med största sannolikhet valt samma datum.

  Anledningen till att jag gifter mig är för att jag är frisk, jag har varit sjuk hela mitt liv men efter en fantastisk operation som har lett till att jag idag i princip är friskförklarad. Och hade jag inte gjort operationen hade jag aldrig velat gifta mig, bli sambo eller skaffa barn eftersom jag inte visste om jag skulle klara av det eller vara en av de som inte blir så gamla, och det ville inte jag utsätta en familj för. Jag tycker att jag förtjänar att att vinna för att jag har jobbat hårt för att ta mig dit jag är idag, och inte låtit mig själv ge upp eller någosn tycka synd om mig själv. Och det skulle vara roligt att få ha sin drömklänning nu när min dröm går i uppfyllelelse.

 • yorkst­acy
  Visa endast
  Mån 19 sep 2011 15:42 #2

  min absoulta brölloopsfilm är "Bridesmaids". Det var så hysteriskt rolig och så himla underhållande- precis vad man behöver se när bröllopsbestyren och al lplanering håller på att göra en galen. Stor tummen upp för denna "feel-good" film.

  Jag skall gifta mig, så naturligt behöver jag en klänning. Ingen snyft historia, inga konstigehter, inga problem, jobbiga situationer eller så. Att gifta sig kommer att vara magiskt och jag lääääängtar så tills vi är man och hustru! Så helt enkelt: jag behöver en klänning.

 • Brumme­lisa
  Visa endast
  Mån 19 sep 2011 22:27 #3

  Jag tycker filmen: 27 dresses är en av de nya bästa filmerna. Tjejen som är den perfekta brudtärnan och verkligen älskar bröllop. Efter 27 klänningar är det äntligen dags för henne att stå där och gifta sig med mannen hon älskar.

  Den man man tror är perfekt visar sig inte alltid vara det, utan kan vara en helt annan i ens närhet.

  Jag vill vinna klänningen för att jag och min blivande gifter oss hemligt i stadshuset och vad hade inte varit mysigare än att ha en riktigt vacker brudklänning att ta på sig under den stora dagen. Det hade gett mig en prick över i:et. Jag har redan hittat en favorit!

 • Mån 19 sep 2011 22:46 #4

  Mitt feta grekiska bröllop är en klar favorit! Härliga skratt, kärlek,goda vänner och Grekland, vad mer behövs?


  Till våren blir det bröllop och Grekland, helt fantastiskt skall det bli. Tänkte överraska min blivande fru med en vacker klänning.

 • Tis 20 sep 2011 07:30 #5

  Tack för alla fina tips! Solig
  Bridesmaides och Mitt feta grekiska bröllop har jag sett och det är riktigt roliga filmer!

  Bridal wars och 27 dresses ska jag ta och kika på

 • Tis 20 sep 2011 07:43 #6
  Jag röstar på Bridesmaids.

  I våras sedan gick min pappa bort hastigt och trodde inte att jag skulle kunna gifta mig utan honom vid min sida. Nu vet jag att han kommer vara vid min sida den dagen och han skulle vilja att vi fullföljde våra planer.

  I somras tog mina tjejkompisar med på bio och vi såg filmen Bridesmaids. Det var nog första gången länge jag skrattade så mycket  och fick upp ångan igen inför vårt kommande bröllop

  .En otroligt rolig och härlig film med glimten i ögat. En riktigt må-bra-film som man gärna ser tillsammans med sina tjejkompisar och skrattar åt hur man beter sig i planeringsfasen. Ingenting behöver vara perfekt,bara man har roligt och att man har de man älskar och bryr sig om omkring sig. 
 • Tis 20 sep 2011 11:27 #7

  Den bästa bröllopsfilmen är "Blommor av stål". Jag såg den första gången när jag var ganska liten - min mor älskar verkligen dramafilmer så jag har sett en del under min uppväxt. Men just denna film har hängt kvar. Jag älskar början av filmen när de förbereder för bröllopet. Det är ett vackert bröllop i riktig American Style. Själva historien är i sig sorglig. Det är inget lyckligt slut. Jag har fällt både en och två tårar.

  Jag och min sambo har haft det kämpigt senaste året. P.g.a. alldeles för mycket jobb från min sida mestadels. Så mycket att min sambo känt sig helt åsidosatt. Han började tappa sina känslor för mig. Och ja, som ni förstår har det varit tungt. Och jag som alltid trott på ödet - att vi skulle vara tillsammans för alltid.
  Nu håller vi på att kämpa med terapi. Vi har börjat se ljust på framtiden och så fort vi har råd ska vi göra slag i saken och gifta oss. En vacker klänning från BridalOutlet skulle då sitta perfekt.

 • Tis 20 sep 2011 11:50 #8

  Den bästa bröllopsfilmen är fortfarande the wedding planner. Det var min favoritfilm när jag var liten och jag drömmer fortfarande om att få ett lika fint bröllop som de bröllop hon planerar i filmen, mycket av vår inspiration kommer därifrån också.

  Både jag och min m2b är 20 år gamla och studenter. Men att vara student och att spara pengar är inte alltid så lätt, speciellt inte när man som mig inte får tag på något sommarjobb - vilket gjorde att vi fick tömma sparkontona. Just nu ser det ut som att vi måste ta bort 10 gäster från gästlistan på 50 personer för att få ihop det, men om jag fick min klänning från BridalOutlet så skulle alla gästerna få komma utan att vi behöver snåla in på något.

 • august­i2012
  Visa endast
  Tis 20 sep 2011 17:25 #9

  Utan tvekan så är Mamma Mia min absoluta favorit. Så härlig miljö, bra musik och en härlig stämning... 
  Går inte beskriva vad jag känner för den filmen som ABBA lover jag är. :) :) Har inte sett bridesmaide än så jag kanske ändrar mig då alla verkar tycka den är en toppen film. 

  Varför vill jag vinna!?? Har inte heller någon snyft historia. Mer än att jag skulle bli himla glad om jag vann. Och vem vill inte se ut som en prinsessa på sin stora dag. Jag vill att min m2b ska stå där och tycka att jag är världens vackraste tjej i hans ögon. 

 • Laconi­an
  Visa endast
  Tis 20 sep 2011 23:26 #10

  Jag vill rösta på filmen "The wedding singer". Kanske inte den mest typiskt romantiska och kliché-aktiga bröllopsfilmen men den har ändå allt! Humor med stort H, kärlek, allvar, obesvarad kärlek, komplikationer och den fina låten "Grow old with you"  som sjungs på slutet när allting ordnar upp sig till det bästa. Adam Sandler och Drew Barrymore är två skådespelare som kompletterar varandra bra i alla filmer de gör tillsammans, så även i denna!

  Jag är i behov av en brudklänning då jag står som brud 11/11-11 och (förhoppningsvis) fått vårt första barn 4 veckor innan den stora dagen (om det inte drar ut på tiden...) ! Jag måste vänta med att välja storlek och klänning in i det sista för att veta vad som kommer passa efter att jag genomgått en graviditet och en förlossning. Det skulle betyda väldigt mycket att slippa tänka på var och hur mycket pengar jag ska lägga på en klänning själv, när vi istället kan lägga den summan till ett sparkonto åt vårt kärleksbarn istället!

  "Där det finns kärlek, råder inga tvivel"

  // Catherine

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll