• Tilda93

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Har pyslat lite i dag till vårat bröllop nästa sommar, ja jag vet jag är ute i god tid ;), men det kliar så i fingrarna och jag älskar att ha en god planering och så :)



    Vårat färg tema är svart vitt och rött, men ändå ville jag ha en grön (lime) gästbok där gästerna kan skriva sin lyckoönskning till oss :) , är super nöjd med den och den är finare i verkligheten :)


    herromdagen vek vi dem sista av 100 st sarvette, så skönt att få det gjort :)



    sen har vi pyslat lite med inbjudningskorten (har testat på 5 st av 30 st ;)


    så nöjd är jag över dem :)
  • Tilda93
    Solstice skrev 2012-03-18 10:24:53 följande:
    Hittade en burk med glaskulor, eller rättare sagt sonen hittade när han rotade runt i ett skåp, som jag helt glömt bort att jag hade men som säker kommer att användas till dekoration på ett eller annat sätt.

    Fixade även ihop ett gäng enkla ljuslyktor eftersom vi ska vara utomhus (och planerat fint väder!) tänkte jag placera ut dem lite varsans i trädgården och då behöver det inte vara så avancerat, men mysigt med lite ljus här och var.



    Hur långt innan knöt du rosetterna innan bröllopet?
  • Tilda93
    yorkstacy skrev 2012-06-12 23:56:20 följande:
    Jag/ vi har pysslat en hel del, men har tyvärr inte bilder på det så jag kan visa. Dock kan jag tipsa om att sy ihop papper till program. Det gjorde vi och det blev grymt snyggt, unikt och ser proffsigt ut. VI gjorde program i vanligt "vikt A4-format" i vitt papper. Sedan la vi ett lavendelfärgat papper runt- som "pärm". Vet allt så det blev en bok och sedan öppnade vi upp den och sydde med raksöm i långa stygn på symaskningen med vit tråd. Det blev super snyggt och dessutom praktiskt då programmen håller ihop bra. 

    Sedan har vi istället för individuella servetter i programet som vi först tänkte gjort dessa boxar av vanliga klinex. Vi tänker ha dessa två stå på ett bord där alla komemr in till cermonin och där alla även tar ett program som kommer ligga på samma bord. Det blev ganska bra tycker jag, även om blixten förstör bilderna lite här....  

    mjuka Lambi så som vårdar tåriga kinder ... ;)


    Våra färger som är ivory, lavendel, guld



    " width="undefined" height="undefined" />

     


    Åh så smart! snor idén !
    Hur långt innan bröllopet fixade du dem?
  • Tilda93


    Nästan så här blir dukningen, fast borden kommer vara 60 cm breda och 220 långa(så långt som bordet på bilden) , och vi kommer ha andra löpare och andra block ljus.. bild kommer strax på dem(på ljusen) :)


    Och så kommer vi ha röda kulor i vasen i mitten + riktiga blommor :)


    Har testat ett dekorera ljus(en av dem som ska stå på honörsbordet(stavning?)


    Lådan vi ska ha på bröllopet så alla kyvert kommer med hem, sen kommer det vara våran minnes låda :)


    Och så har vi våra pussklockor, som jag EJ kan ta äran för.. tyvärr ;)

    Och så har vi våran, inte så fina planerings/bröllopspärm , som vi ska samla kvitton, viktiga papper, kontakt adresser, Checklista osvosv..


  • Tilda93
    mirre01 skrev 2012-09-05 22:30:16 följande:







    har pysslat ihopp massor servett ringar placeringskort sytt löpare provbakat tårta dock slarvadejag med denna , göstbok :)
    Är det en ring kudde? , vad är det du har skrivit med till näsdukarna, funderar också på att göra ett par sådana till våra gäster :)
  • Tilda93
    KochM skrev 2012-09-12 21:40:34 följande:
    Nina9 - Åh så fina påsar! :) Blir lite nyfiken på hur du gjort cd-skivorna och tepåsarna.
    Håller med dig, vill också veta det! :)
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)