• tinaalpfält

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    lindaf skrev 2012-07-25 18:11:23 följande:
    Här kommer mitt pyssel! 
    Toppenfint!! Hur har du gjort det guldiga brudparet på inbjudningskortet?
  • tinaalpfält

    Makeupmyday: Oj vilken skillnad det blev! Syns inte alls att det är samma bok. Jättefint!

    lindaf: Ok, misstänkte det =)

  • tinaalpfält

    Tok kär Annki: Det blev ju hur bra som helst med de tårtpapperna som underlägg =) Vad använde du dig av för färg när du rollade dem? Servetterna blev jättefina med...vi ska ha samma vikning så det var kul att se hur det blir Skrattande

  • tinaalpfält

    Nu i helgen har jag och en kompis pysslat med gästbok och fotoalbum. Jag blev mycket nöjd med resultatet! Bröllopet kommer att gå i vitt, lila och grönt.


  • tinaalpfält

    Mitt är det helt vita blad i...egentligen är båda fotoalbum. Jag köpte mina på fotografiska muséets hemsida. Det var riktigt billiga om jag inte minns helt fel.  

  • tinaalpfält

    Om du inte vill göra något i datorn kan du ju låta fatasin flöda genom t.ex. stämplar, embossing, papper i olika lager etc för att få ett mer tredimensionellt intryck.

  • tinaalpfält
    tagetuss skrev 2012-10-19 15:04:40 följande:

     


    Jättefint vilket som!


    Tänkte dock på namnföljden. Enligt vett&ettikett ska kvinnans namn alltid stå först, men det kan man förståss göra som man vill :)


    Där ser man...mitt namn kom först ändå men vi tänkte inte på det sättet. Jag heter Tina och min an heter Linus och för x antal år sedan råkade någon säga fel och sa Tinus...efter det har det blivit lite av vårt gemensamma namn. Eftersom att Ti från Tina kommer först där kändes det naturligt att sätta Tina före Linus i inbjudningskorten.
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)