• yorkstacy

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Jag/ vi har pysslat en hel del, men har tyvärr inte bilder på det så jag kan visa. Dock kan jag tipsa om att sy ihop papper till program. Det gjorde vi och det blev grymt snyggt, unikt och ser proffsigt ut. VI gjorde program i vanligt "vikt A4-format" i vitt papper. Sedan la vi ett lavendelfärgat papper runt- som "pärm". Vet allt så det blev en bok och sedan öppnade vi upp den och sydde med raksöm i långa stygn på symaskningen med vit tråd. Det blev super snyggt och dessutom praktiskt då programmen håller ihop bra. 

    Sedan har vi istället för individuella servetter i programet som vi först tänkte gjort dessa boxar av vanliga klinex. Vi tänker ha dessa två stå på ett bord där alla komemr in till cermonin och där alla även tar ett program som kommer ligga på samma bord. Det blev ganska bra tycker jag, även om blixten förstör bilderna lite här....  

    mjuka Lambi så som vårdar tåriga kinder ... ;)



    Våra färger som är ivory, lavendel, guld



    " width="undefined" height="undefined" />

     

  • yorkstacy
    teddy skrev 2012-06-13 15:10:11 följande:
    De där med att sy ihop festprogrammen, de låter ju jättefint, men tar det inte en himla tid?? o e jobbigt?
    då vi använda vanliga tunna A4 papper (5 ark per program) så blev det inte så tjockt o det var inget problem att sy med vanlig synål. DEt gick hur snabbt som helt och jag körde tillomed på löpande band tekniken och bara "svosha" över dem. 

    Jag tycker det verkar mkt svårare, krångligare o pilligare att häfta rakt, knyta band etc.

    Snabbt, lätt o smidigt skull ejag säga om att sy!  
  • yorkstacy
    teddy skrev 2012-06-13 19:05:22 följande:
    yorkstacy, hur har du gjort i ändarna?
    jag bara körde på, ut över änden o klöpp av tråden. Jag fäste inte, flätade inte, elelr gjorde något annat. Det har inte repar upp sig eller så utan sitter stadigt fast. Jag är inte så mkt för att komplicera till det ;) 

    Här kommer ett annat pyssel jag gjort.. till min blivande man... så han inte glir så kall om fötterna när han håller på att göra sig iordning ;)


     
Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)