• LillaC

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)


    Såhär ser våra bordsdekorationer ut. Vi har silver och vitt med inslag av guld som tema
  • LillaC

    Tack thessan! Jag använde den här beskrivningen: http://www.wedshare.com/blog/2010/03/09/do-it-yourself-wedding-project-crepe-paper-rose-pomanders-tutorial-3572.html Har för mig att jag hittade den här på BT i någon av pysseltrådarna, kanske denna? Fast jag fyllde inte hela bollen utan lite drygt halva. Har stuckit en tandpetare under bollen och fäst den i oasis som ligger i krukan. Ganska enkelt att göra men kräver en del tid och tålamod...

  • LillaC

    Tack drömmer! Kul att höra att andra tycker att de är fina, har bara sambon att fråga och han har inte så höga krav på såna här saker . Jag tycker inte att det var direkt svårt men ganska tidskrävande. Vi ska ha ett litet bröllop (14 personer) så jag behövde bara göra två stycken. Ska man ha många fler ska man nog ha STORT tålamod. Jag är ganska bra på att pyssla när jag väl tar mig tiden men jag tröttnar snabbt så två stycken kändes som rimligt för mig, var ganska trött på att göra pappersblommor när jag var klar...förresten tyckte jag att det var ganska svårt att fästa blommorna på bollen, de ville lossna hela tiden. Men så hade jag ingen limpistol heller, hade kanske varit lättare då. Vad jag gjorde var att sticka in en tandpetare med lim på i blomman och sedan in i bollen. Det funkade bra men jag fick vara lite försiktig för att inte sticka hål på blommorna.

  • LillaC

    Drömmer: men då har du ju tid på dig, du får göra en i månaden eller så Cosy: jag har beskrivit hur jag gjorde några inlägg upp.

  • LillaC

    Solstice: tack för inspirationen då
    Hjgs: Varsågod, det tror jag säkert.
    Vii: Oj, lite osäker men tror att det är ca 8-10 cm. Jag rekommenderar att man tar en boll som på bredaste stället är något mindre än själva krukan man vill använda.

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)