• Pyttsan

    GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)

    Och jag gillar vikningen Annelie!! Jag ska spara den idén och se om jag kan göra nåt liknande.Glad Dina ser väldigt välarbetade och proffsiga ut.

  • Pyttsan

    Shit vad bra det blev med kvistar till bordsplaceringen! Jättebra idé, stjäl den till en annan gång! Skrattande

  • Pyttsan

    Snygga snurror, Tokig! 

    Själv har jag pysslar ett armband åt mig själv idag. Tror att jag ska göra 2 små enkla till brudnäbbarna också, har lite pärlor kvar.



     
  • Pyttsan

    Jag tog ett gammalt pärlhalsband som jag köpt på loppis, men som gått sönder och själva blinget är en brosch, också den från loppis. Summa: 40SEK. Använde faktiskt bara gummitråd och gjorde 2 enkla armband och sen fäste jag broschen utanpå. Hade tänkte söndra broschen och liksom fästa den ordentligt, men det ser lika bra ut när den är fäst med den egna nålen, så det får vara såhär nu. Halsbandet är min mormors antika pärlhalsband och jag har letat i över ett halvår efter nåt som kunde matcha dem i färg, allt är antingen för rosa eller för vitt. Sen visade det sig att jag hade precis rätt färg hemma, det trasiga loppishalsbandet som jag alldeles glömt! Så jag är supernöjd! 

  • Pyttsan

    Fremm: Jag älskar just den där servettbrytningen, så enkel, men ändå lite exklusiv!

    Gillar också idén med blockljus på vinglas och rosen i.

    Småsaker: vattenglaset ska till höger och rödvinsglaset i mitten (inte längre till vänster än mitt framför tallriken) dessertskedarna (varför är det 2? Det brukar vara sked+gaffel eller bara en sked) ska ligga med skafet åt andra hållet eller omlott. Helt enkelt för att det är så man äter med dem.

    Jag skulle coskå välja att lägga programbladet ovanpå skålen eller under servetten, inte under besticken. Detta eftersom då kommer sakerna i rätt ordning, servetten lägger man i knät när man sätter sig ner, då kommer man genast åt programmet. Det verkar klumpigt (men naturligtvis KAN man göra så också) att behöva flytta verktyg man ska ha senare, för att komma åt nånting man vill ha redan i början av festen. Glad 

    Håller lite med de andra, mycket ljus är fint, men skulle skippa en variant av ljusstake. Jag skulle välja bort burkarna med tyg kring, de passar stilmässigt sämst med det andra, även om de nog är söta. Kanske blanda med olika storlekar på vinglas och  blockljus istället? Vaserna är ju också en annan stil/färg och formspråk, så summan blir lite mycket.

    Tycker askarna är jättelyckade och helheten kommer att bli jättefin!  

Svar på tråden GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :)