• teddy

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    En fråga... om det nu skulle blåsa väldigt mycket... hur går de då me de där lyktorna i papper? 

  • teddy
    EmilyMattias skrev 2012-04-19 22:41:57 följande:
    Imorgon ska vi skicka in hindersprövningen. Ännu en punkt att pricka av på listan=)

    Är det någon här som vet hur man går tillväga om man vill ta ett helt nytt efternamn tillsammans? Som ska gälla barnen också..

    På söndag ska jag förhoppningsvis åka och prova två klänningar som jag hittat på Blocket. Har en som jag håller tummarna lite extra hårt för, den kostar bara 500kr, men är såååå fin! Säkert en kinaklänning men den ser superfin ut iaf..

     
    ang namnet... kolla prv.se
  • teddy
    AnnaMaria23 skrev 2012-04-23 10:54:39 följande:
    Vi ska också ha det så men jag tror ändå det kommer ta minst 3 timmar med middagen! Man kan ju tänka att även om det är buffé så tar man kanske lite mindre saker till ""förrätt" och sedan kan man ju ta igen till "huvudrätt". Sedan vet jag ju inte erat upplägg och så men tänk på alla tal och ev spex och telegram som ska in emellan hela tiden också! Det kommer nog inte gå för fort! Hoppas jag i alla fall haha!
    Här e en till me samma koncept... buffé och tårta. Men jag tror också att det kan ta sin tid... Vi funderar dock på att göra något innan tårtan... typ nån slags underhållning och sen troligtvis fotografering av gästerna. :)
  • teddy
    Brudiframtiden skrev 2012-04-23 19:55:05 följande:
    Ja kanske det tar en stund...har svårt bara för att tänka mig att min bekantskapskrets spexar och håller en massa tal..men man vet ju aldrig...Om nån kommer på vad mna ska göra mellan mat och tårta så hojta!!!
    Som sagt, fotografering tänker nog vi... sen har jag fått andra förslag me som tex khom loy lyktor, om de e mörkt vill säga, tipsrunda kanke... ööhm, de va de jag kom på nu...
  • teddy
    BlomAnna skrev 2012-05-20 21:23:53 följande:
    Jag har funderat på det där med festhäften men kommer inte fram till om jag tycker  vi ska ha det eller inte. Hur resonerar ni? Bara en onödig kostnad?
    Vi ska ha festhäften då vi tycker de e en kul grej, men vi ska göra dom så billigt som möjligt o göra dom själva...
  • teddy

    Slänger ut en fråga till er alla...
    Hur mycket pengar la ni på maten, buffémat då? (Eller planerar att lägga?)
    Och ja, hur många gäster ungefär?? 

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)