• Iding

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Sara1291 skrev 2011-09-29 12:55:06 följande:
    vi ska ha några vänner som kommer hjälpa oss med maten. men jag tror jag lämnar pengar åt dem så får de köpa, laga och trixa med det. vi ska nämligen ha 100 gäster hehe.. inte lika lätt att hålla koll på maten då. även om jag älskar att laga mat.
    Hej!
    Vilken bra tråd! Super verkligen!
    Vi kommer att bli ca 100 pers och ha hemmagjord buffé. Men vi tycker det är så himla svårt att räkna ut  budget på maten. Hur tolkar man recepten för säg "4 pers" när det gäller buffé till 100 pers? Då äter ju inte alla som om det vore en hel portion.. Och hur mycket skall man räkna med att det kostar om det är en "typisk" sommarbuffé?

    Sara1291, har ni redan haft ert bröllop? Vad landade era matkostnader på? Fungerade det bra?

    Om det är någon annan som har tips angående stooor hemmalagad buffé så mottages det väldigt tacksamt! Alltifrån hemsidor, recept, kostnad/budget, saker att tänka på, bra rätter att frysa in i förväg osv.

    Tack på förhand! 
  • Iding
    drömmer skrev 2012-01-19 21:32:33 följande:
    Denna har jag sparat då vi också ska laga egen mat till ca 100 personer . Vi tror dock att vi ska ha 2-rätters plus tårta men jag har ändå sparat sidan .

    www.tasteline.com/menyer/buffe/Buffe-Berakna-...
    Åh tack för länken! Får man fråga vad ni har tänkt för budget för maten? Tycker det är så svårt...
Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)