• Malois

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Vi kommer att ha ca 40 gäster och hamnar på under 20.000, Men då har vi gjort allt själva i stort sett.  Sytt, pysslat, budat på tradera m.m...
    Maten lagar jag själv, kusin gör tårtan, syster gör mina smycken, lokalen (gratis) dekorerar vi själva, samt städar. Jag har en Kinaklänning i botten som jag sedan sytt om till precis det jag vill ha. Gubben hyr frack och alla tillbehör. Vinglas, champagneglas, bestick osv har vi köpt biligt här på BT, tallrikar hyr vi. Dryck är köpt i utlandet eller på kryssning, alkoholfritt har vi passat på att hamstra vid extrapriser m.m.
    Dukar, servetter och löpare har jag sytt, servettringar har jag virkat av silvertråd och pärlor, vinglasdekorationerna går i samma stil.
    Inbjudningarna gjorde vi själva. Blomsterdekorationerna skapar vi också, rosor med trollhassel. Solist till kyrkan har vi hittat, 1000:, men det ville jag verkligen ha. Smink och hår kommer jag att göra själv, för att jag vill.
    Badrumspiff har vi köpt och skapat... 2 personer kommer att servera under middagen 800:-
    Ja som sagt vårt bröllop hamnar långt under 40.000, ändå får vi det precis som vi vill ha... Och då är ringen inräknad som var ganska dyr.

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)