• fasit

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Hej, jag kommer göra mitt allra bästa för att vårt bröllop kommer under 40000 eller i alla fall 45000. Det kommer hamna ungefär där. Det svåra för oss är att beräkna vad maten kommer kosta eftersom vi inte vet vad vi ska ha eller om vi ska göra ngt själva..några tips? Vad ska ni ha för mat?


  • fasit

    Jag vill, trots stram budget, ge en gåva till de som ställer upp och hjälper till extra mkt. Jag har testat lite olika förslag och funderat på vad man kan görq själv och köpa billigt men att det ändå blir en lite lyxig känsla. Det jag har kommit fram till är att det fungerar alldeles utmärkt att köpa gamla korgar på 2 nd hand och sedan fylla den med godsaker. Hemmagjort badskum eller ansiktamask, ljus i olika former, fint inslagna tvålar osv. Andra saker man kan göra själv är ju typ sylt och sånt. Det blir väldigt fint när man lägger lite extra tid på att dekorera alla sakerna! Tog några bilder som jag kanske lägger upp senare här eller på bloggen.


  • fasit

    Vi ska äta varmrökt lax till huvudrätt. Det var inte så dyrt, ca 4000 för 100 personer, sedan är det bara potatis, grönskare oxh sås som kostar typ och det blir nog inte jättemkt. Det var iaf en positiv överraskning för oss. En annan grej också är att göra små tackgåvor till typ kökspersonal och liknande själv. Om man nu tycker om att pyssla :)

  • fasit

    Igår lämnade min pojkvän blod och då fixk han en present! Chokladhjärtan av märket divine. Fairtrade och allt. Jättegoda!!!70% choklad och det fanns i rött och guld folie. Dessa vill vi ha på bröllopet. Tror de kostade typ 40 kr för en förpackning somvar typ 28 i varje.


Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)