Inlägg från: Mandelmassa |Visa alla inlägg
  • Mandelmassa

    Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)

    Hej!

    Vi har oxå en budget på runt 35000. Är föräldraledig student, min blivande jobbar dock men man måste ju leva fram till den stora dagen :)
    Den största utgiften ser ut att bli middagen för vi vill inte göra mat själva. Vi kör på tvårätters, förrätt och huvudrätt och sen bröllopstårta med kaffe. Efterrätt och sen tårta blir lite kaka på kaka och bröllopstårta är ett måste! :) Vi håller på och kollar runt på olika lokaler och så.
    Min blivande man har kostym redan så han köper ny skjorta och slips, ev skor. Jag själv har sett mycket prisvärda brudklänningar för mellan 1500-3000 på brudbutiker här i sthlm och det är värt kolla runt. Vill inte själv beställa nåt från kina och ska inte ha en maräng utan nåt enklare.
    Ring har vi hittat för 4500 som passar min förlovningsring, min blivande putsar upp sin förlovningsring. Vigseln i sig kostar inget och dekorationer fixar vi själva på vår temafärg.
    Inbjudningar gör vi själva, likaså tackkort. Vi kommer inte ha andra "papperssaker" som placeringskort.
    Fotograferar gör vänner och familj med vår kamera.
    Vi kommer inte ha band och så utan egen musik med cd-spelare och skivor.
    Kanske ska säga att vi inte blir fler än kanske 20 pers med barn inräknat.

    Smink och hår håller jag på att kolla upp, likaså brudbukett. Men det ser ut att klaffa allt, man får sprida ut lite utgifter. Sen så rekommenderar jag starkt budgetvertyget här på BT. Där kan man ta bort och lägga till och får förslag (lilla budgeten).

    Ska bli spännande att se hur ett hundrapers bröllop går, men allt går bara man vill! :)

    Hurra för oss blivande brudar! :)

Svar på tråden Vi med budget på under 40 000. Hur gör man? tips idéer bilder :-)