• queene­lin
  Äldre 6 Sep 09:57
  5705 visningar
  25 svar
  25
  5705

  Brud 8 oktober!

  8 oktober för oss också!

  Jag känner mig ganska lugn, trots att jag i fredags fick veta att mina två kontaktpersoner på vårt festställe har slutat med kort varsel, att ingen ny person finns utsedd, att köket saknar arbetsledare och att detaljerna kring vår bokning följde med dem som slutade...
  Allt ordnar sig!

  Igår provade jag alla mina komponenter till klädseln ihop, det var så fiiiint! Jag kände mig jätte, jättefin! I köket står en kruka med glycerol, vatten och nyponkvistar för konservering så att jag kan duka med dem. Rönnbär ska jag ut och plocka nu i veckan och konservera på samma sätt.

  Kvar att göra är tårtan (2 veckor innan och ställa i kylen), mannen ska köpa kostym, svärmor ska göra tårtdekorationer och jag ska göra små "festprogram". Men allt som är kvar att göra på listan är kärt besvär.

  Alla vi oktoberbrudar får hänga oss kvar här och uppdatera efter bröllopen, bilder och tankar. Förlovadflicka blir väl först ut?

 • queene­lin
  Äldre 6 Sep 12:34
  #10
  förlovadflicka skrev 2011-09-06 11:19:02 följande:
  Japp, först ut... 25 dagar kvar!!!!! 25 dagar, det är ju ingenting!!!
  Det kommer att gå bra! Härligt att kunna räkna ner på riktigt, eller hur?
 • queene­lin
  Äldre 19 Sep 12:31
  #19

  Härligt att höra att det är fler som drömmer... Jag känner mig egentligen inte stressad, men har flera näter i rad drömt saker, som att allt på bröllopet går fel, att jag skriker och beter mig som en barnrumpa, att jag blir ihop med mitt ex (jag blev så lycklig att jag nästan började gråta när jag vaknade och min fantastiska M2B låg bredvid mig, jag skulle inte byta ut honom mot någonting i hela världen!)

  Vad jag är på jakt efter nu är batteridrivna ljusslingor, billiga ska de vara, för att vi inte får ha levande ljus i lokalen. Tips emottages tacksamt! De behöver inte vara vitt ljus, de kan vara i varma färger, rött, orange, gult, men inte blått eller grönt.

Svar på tråden Brud 8 oktober!
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.