Inlägg från: Lisa201109 |Visa alla inlägg
 • Lisa201109

  Brud 8 oktober!

  Jag ska gifta mig 8e oktober, precis som du Annika611! 
  Roligt med underkläder! Köper inte heller underkläder på fina affärer annars, men nu gjorde jag jag det=) och fästmannen som endast köper rena nya kalsonger får helt enkelt stå för hotellnatten.  Idag blir det provuppsättning. Yeah va kul det ska bli. Hoppas hon är duktig bara=) Sen ska jag sätta koppartråd på 100st fjärilar som kommer att pryda vår tårta. En helt okej to-do-list tror jag, framför allt med tankte på att min kurslitteratur ännu inte har dykt upp än.

  Vitt vin vet jag inte heller någonting om. Vi dricker nästan alltid rött, men vi provade vita viner oxå till vår mat och fick ett fantastiskt vitt vin rekommenderat av hotellet som fixar vår middag. Kommer dock inte ihåg vad det heter. Ett amerikanskt, typ något med Barbara med smak av päron...
  I helgen ska jag föreslå att vi åker till svärföräldrarna med några goda lite torrare cidrar. De dricker inte alkohol, men man vill ju gärna bjuda på något festligare alternativ än coca cola.  

 • Lisa201109

  Bra jobbat där Annika611! 
  Jag blir oxå nervös över att jag ska råka göra fel i kyrkan... Säga fel sak av ren nervositet...

  Vi har börjat skriva ihop vår låtlista till vår DJ. Sen ska jag maila restaurangchefen de sista detaljerna. Min blivande ska köpa bälte och maschettknappat idag.

  På måndag ska min kör som jag sjunger i börja öva inför bröllopsmiddagen, då de ska komma och överraskningssjunga för min blivande och gästerna.
  En av  våra solister kan inte vara med och dirigenten har föreslagit att jag ska sjunga. Haha!! Jag sa att det skulle kanske vara kul. Aldrig ska jag sluta älska dig av Jonas Gardell=) Så himls söt sång, och man behöver inte ha någon Celin Dion- röst för att sjunga den.

  På torsdag ska jag till frisören och trimma topparna och slinga håret...
  Helgen efter blir det att sätta ihop festprogrammet. 

  Snart är vi i mål!
   

 • Lisa201109

  Härligt att du får låna capen. 

  Nu är det mindre än en vecka kvar! Har precis gjort klart vår bordsplaceringstavla. Är mycket nöjd, den blev finare än vad jag trodde att det skulle bli. Igår skrevs vigselprogrammen ut och i veckan skriver vi ut festprogrammen.
  Sen ska vi bara knyta ihop favoraskarna...

  Hummm. inte så mycket kvar att göra=) 

Svar på tråden Brud 8 oktober!