Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
 • förlovadflicka

  Brud 8 oktober!

  1 oktober här! :) Vi är klara med det mesta, ska bara fixa skor till honom, göra bordsplaceringstavlan och baka en del. Och så lämna caketoppern hos tårttjejen och festhäften på restaurangen osv så klart :) Däremot håller mamma som är toastmadame på jättemycket och ordnar så att bröllopsmiddagen ska flyta på bra, men det är hennes bekymmer, jag behöver bara godkänna saker hon säger så det är rätt lugnt :)


 • förlovadflicka
  queenelin skrev 2011-09-06 12:34:31 följande:
  Det kommer att gå bra! Härligt att kunna räkna ner på riktigt, eller hur?
  Ja, fast jag började räkna ner när det var över 300 dagar kvar ;)
 • förlovadflicka
  Annika611 skrev 2011-09-06 20:56:50 följande:
  Nu har jag köpt underkläder och bokat in träff med prästen. Nöjd! Skönt att få pricka av något på listan. Nästa punkt blir att få tag på kantorn. Jag mailade henne för några dagar sen och berättade vad vi har för önskemål för in-och utmarschen, men hon har inte svarat nåt. Har dessutom hört att hon är nyutbildad som kantor, så det gör mig en smula orolig. Jag är extremt kräsen när det gäller musik, det måste vara bra helt enkelt, så om hon inte klarar av våra marscher så vill jag ha en annan kantor... Återstår att se.
  Äsch, det behöver du nog inte vara orolig för, då har hon övat jättemycket senaste åren och är mer tränad en en gammal räv ;)
 • förlovadflicka
  Annika611 skrev 2011-09-13 12:06:29 följande:
  Nu har alla gäster tackat ja till bröllopet (vi blir 20 pers totalt). det som vi nu måste sätta oss ner och knåpa med är maten. Vi har bestämt vilken meny vi ska ha, men bland dess 20 pers finns det en vegetarian, 4 allergiker (som alla är allergiska för olika saker; ägg, mjölk, nötter i olika kombinationer) Dessutom har vi en gravid med oss, och i alla rätter ingår något som finns på listor över sånt som gravida inte bör äta. Jag vet inte hur vi ska få ihop det, så att alla får något ätbart. Men det är väl bara att sätta igång och skriva någon typ av lista.

  För övrigt har vi nu bokat tid för träff med prästen och fått kontakt med kantorn. Dessutom har jag bokat tid för manikyr och färgning och plockning av ögonbryn Jag håller ännu på och knåpar med gästboken, men snart är den nog klar.

  Mindre än 4 veckor kvar nu... =)
  Oj, vilken otur ni har, vi har blir nästan dubbelt så många och enda överkänsliga är svågern som är lite laktosintolerant, men han kan bara ta en tablett innan :P
 • förlovadflicka

  Själv drömde jag att min blivande hade börjat röka (och det är verkligen det värsta jag vet, jag hatar cigaretter som både tagit min morfar och farmor ifrån mig och tycker det är det mest idiotiska som finns) så jag sa till honom att jag inte kunde gifta mig med honom. Det var fruktansvärt verkligen, blev så glad när jag vaknade och insåg att det var en dröm!


Svar på tråden Brud 8 oktober!