• Sarus

    September 2012

    pulmonate skrev 2012-01-31 19:18:08 följande:
    Det verkar som att ni har kommit relativt långt. Min kille är också inne på samma färger men har inte alls bestämt sig än. Jag såg dessa smoking i mörk blå och grå här om dagen. Ganska snygga faktiskt och inte så dyra.
    www.asos.com/it/ASOS-Pantaloni-da-smoking-con..... 
    Vilket bra tips! Visste inte att asos hade såna!
  • Sarus

    Vi kommer skicka ut i april och sen ha sista datum en månad innan festen. Så kan folk planera sin semester samt boka boende!

    Hur går det för er? Här står det ganska stilla! Känns som det är så långt kvar..längtar sjukt mycket tills jag är fru och inte fröken längre ;)

    Ska ni åka på nån smekmånad? Vi kommer åka i december och vara borta 2 månader, inte riktigt bestämt var men lutar åt nått land i Asien. Så nu letar vi lite priser och boende!

  • Sarus

    Åh kryssning va kul. Det har jag faktiskt gjort från Miami ut till öarna i Bahamas. Riktigt underbart är det! Rekomenderar verkligen Gansevoort hotel i Miami, riktigt fint vid Miami beach! www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g34439-d781663-Reviews-The_Perry_South_Beach-Miami_Beach_Florida.html När vi var där fixa tjejen i receptionen riktigt bra pris till oss, tror 500 kr per natt för ett rum och då var vi tre st som delade. Riktigt lyxigt :)

  • Sarus

    Även här står det still. Men det viktigaste är bokat förutom maten då :). Kollar runt lite men har svårt att bestämma mig. Vi kommer ha buffé och jag vill gärna ha varm sådan. Budgeten ligger på 200 kr per person. Sen tårtbudgeten ligger på 20 kr biten så hoppas hitta nån privatperson som gör tårtor. Det är ju en rätt populär hobby nu för tiden.

    Förresten är det rätt svårt att planera när man har en 9 månaders pojke att jaga hela dagen, han tycket inte alls det är kul att planera bröllop ;). Nån av er som har barn?

    Hoppas ju på att min lillekille ska kunna gå till bröllopet så han kan va brudnäbb (heter det så till killar också?). Annars får vi klä hans gåvagn i blommor och sidenband ;) Han ska gå med sin lilla kusin på 3 år!



    Mina tärnor ska ha klänningen ovan, tror ni näbbklänningen kan passa till?
  • Sarus

    Till lilla tjejen alltså :D. Tror visserligen min sötnos hade vatt söt i den med men då hade väl tanterna i kyrkan svimmat ;). Han ska ha samma kläder som sin pappa!

  • Sarus

    Jag gillar lime som dekoration. Funderar på göra nått sånt till bordsdekoration.



    borde kunna använda mig av Ikeas rektangel vas och sånt grönt man sticker blommor i (Vad heter det?).


  • Sarus
    Cosy skrev 2012-02-08 13:43:38 följande:
    Jag tycker du ska ge sonen egna kläder så... (suck dålig humorOskyldig) Kanske han kunde ha liknande som sin far...
    We did it on DreamHack. Geeky love
    Skäms oj, ja det kan ju bli lite trångt och konstigt! Men den bjuder jag på ;)
  • Sarus
    Isabellaandersson skrev 2012-02-09 19:57:25 följande:
    15/9 ska vi gifta oss! Är på jakt efter min klänning nu så det blir mkt gå runt i butiker och prova!

    Kyrka och festlokal är bokad, meny för kvällen är klar, frisör är bokad och klädsel till min son är bestämd!
    Står i valet och kvalet om jag ska fixa egna inbjudningskort eller beställa...

    Hur långt har ni kommit???
    Vad ska din pojke få ha på sig?

    Vi ska göra korten själv. Vi vill ha samma design på inbjudningarna som på festprogrammen och då blir det billigast att göra det själv.
  • Sarus
    Cosy skrev 2012-02-15 09:56:08 följande:
    Att sy tyg servetter låter som en rolig uppgift speciellt om kan komma undan med att servetterna kommer att kosta 2kr styck... men urk vad tråkigt det är att fålla hörn... ett hörn tar säckert 5min att pilla ihop... det blir 20min för alla hörn... jag borde gjort runda servetter utan hörn... aja men jag har bara 52 kvar nu.
    We did it on DreamHack. Geeky love
    Vad används för tyg då?
  • Sarus
    Fjärilen skrev 2012-02-15 10:55:55 följande:
    Var o provade min vigselring häromdagen och den var super fin. Nu längtar jag ännu mer tills den 8:e september :) Ska lägga upp bild senare.

    Vi har gjort färdigt vår hemsida och i helgen ska vi pyssla ihop våra inbjudningar.
    Härligt. Var och hämtade min för några dagar sen och den är perfekt! Så fin och passa så bra med min förlovningsring. Smygprovar den här hemma ibland ;).

    Vad ska ni skriva i era vigselringar? Vi har namn och datum i förlovningsringen. Så datum och ?
Svar på tråden September 2012