Inlägg från: Frida82 |Visa alla inlägg
  • Frida82

    September 2012

    hej hopp!


    Ser ut som att det blir 22 september för oss! Jag blir grymt stressad men också väldigt inspirerad när jag läser era inlägg! vi har inte bokat nåt! har dock ideér till tusen...färgerna blir nog grönt orange och vit..


    jag skulle behöva tips om vart ni köper sånt där småplock??....såpbubblor, chokladgrejer, påsar, ringklockor med mera OCH stolsöverdrag????


     


    är det nån som vet vad en låt heter...om man ser på amerikanska filmer så spelar de ibland en inmarsch låt som påminner om Coolios- C u when you get there (Introt på den låten)?????


     


    tack för en bra tråd!! super bra med bildtips å så!!


     

  • Frida82

    alltså det är ingen låt utan ett klassiskt stycke... har jag för mig

  • Frida82

    Tack för alla fina ideér å tips på denna sida! Skulle oxå behöva hjälp med priser och vad som är normalt. Vad ligger en vigselring på ungefär.. Vad kostade din Sarus?? jag ska ha en liknande fast som är mer platt!


    Frisyr och smink för 3000 kr tycker jag lät dyrt..min frisör tar 1500 kr plus 500 för smink om man vill.


    Tufvalisa: 1/9 Vetlanda
    Cosy: 1/9 Skövde
    Ungbrud: 1/9 Stockholm
    Sarus: 1/9 Torsås
    Fjärilen:8/9 Toscana
    Naive: 14/9 Zürich
    Pörcy: 22/9 Västerås
    brud201209: 22/9 Alnö (ö utanför Sundsvall)
    Lodjuret: 22/9 Stockholm
    Pulmonate: 18/8 Lago di Garda, Italien.
    DestinyD: 29/9 Stockholm
    YouandMe: 29/9 Norrköping
    Mela01: 29/9 Upplands Väsby


    Frida82: 29/9 Karlstad


     

  • Frida82

    Jättefina ringar Fjärilen!! Jag har min förlovningsring från Schalins så det kommer nog bli en vigselring därifrån också..jag vill ha en sån som du har som förlovningsring ungefär fast i rött guld :)


    Vi har nu äntligen bokat lokal och mat!! Vi ska vara på ett gammalt loft på landet som de nu renoverar till en bröllops/festlokal...det är gamla balkar i taket och på sidorna..och jätte högt i tak...den är helt perfekt! Vi kommer få ha egen alkohol där så vi kommer åka ner till Tyskland för att handla till sommaren...Någon som har gjort det förut och kan tipsa om billiga och goda viner?? Min kille vill att vi tar betalt för drycken efter maten typ 10-20 kr per glas..jag vill helst inte det men vi har ju insett att bröllopet kommer kosta MYCKET mer än vi egentligen har tänkt... Vad tycker ni om det??


    Jag letar nu design för inbjudningskort och hittar tyvärr inget som jag känner starkt för..våra färger är ju grönt orange och vit och den kombiantionen finns inte...Hittade fina bruna och vita men det passar ju inte till färgerna...Tyvärr är jag helt värdelös på att göra egna kort så jag måste köpa...vet någon nån bra hemsida man kan beställa ifrån???????...har kollat romance.se och kortdesign.se


    Hade gott!

  • Frida82

    Jag har inte heller köpt klänning!! Herregud det är ju ett halvår kvar! Jag kommer förhoppningsvis tajtat till kroppen tills dess så jag vill inte köpa klänning för tidigt.. Jag ska dock börja å prova i mars tänkte jag.. Ska bli spännande :)


    Är det nån som har använt sig av budgeten som finns här på bröllopstorget?? Ursäkta mig men de normala priserna som de har skrivit är ju helt åt...skogen...så vår budget sprack direkt :( känns jättetråkigt att man nästan ska behöva bli ruinerad för att ha ett fint bröllop..men men vi får bita ihop helt enkelt....


    När det gäller inbjudningar ska vi beställa men inte skriva för mycket info i inbjudan utan ha en hemsida för oss och bröllopet med all info och hur vi träffades förlovning med mera..det ska bli kul att pyssla med den :)


     


    ha de gott

  • Frida82

    Hallå!


    Hur har ni tänkt göra med goodiebags/gåvor till gästerna?


    Jag velar fram åt tillbaka och får nya ideér hela tiden.....Senaste är att jag spar barnmatsburkar som jag tänkte fylla med hemmagjord hjortronssylt med egna etiketter då jag har rötter och sommarstuga i Dalarna samt ha en liten flaska köpsprit som det ska stå hembränt på som representerar Degerfors där min blivande kommer ifrån, lite på skoj


    Gillar tanken med att man gör något eget samt att det representerar oss samtidigt som att det inte får kosta så mycket....


    hur ska ni göra??


    -Frida

  • Frida82

    Jag har bröllopsklänning ångest!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Har hittat en jättefin i en affär för 8000 kr som passade perfekt!! och en jättefin kinaklänning från jenjenhouse för ca 2000 kr.....Har någon av er hört något om dem?? Det är såå svårt eftersom jag inte vet om jag kommer passa i kinaklänningen...när jag har prövat här olika klänningar här hemma så kan den minsta detaljen göra att man ser smal/bra ut eller tjock ut....priset är ju verkligen en faktor men vågar man köpa grisen i säcken....what to do???


     


    Protexblue: Vart i Karlstad ska ni gifta er och ha festen??

Svar på tråden September 2012