Inlägg från: Happie D |Visa alla inlägg
  • Happie D

    September 2012

    Hej, hej:)

    Vi ska mest troligt gifta oss den 1/9. Kul att jag fick tips om den här tråden.
    Vi kommer inte att ha ett traditionellt bröllop, utan satsa mest på en riktigt kul fest med grillning som tema. 
    Bröllopet blir borgeligt och sedan bjuder vi på tårta och kaffe efteråt. Och de som vill vara med och partaja natten lång får ta med sig något att grilla och så grillar vi gemensamt. Vi står för tillbehör och dryck.
    Vi har dessutom efter mycket vånda kommit fram till att vi skiter i att bjuda släkten. Vi vill hellre vara med våra nära vänner den dagen. Och vi har inte råd att bjuda så många som det blir med släkten.

    Men nu har förberedelserna tagit lite fart. Ringarna är under tillverkning, klänningen hänger framme. Jag ska ha min mammas gamla klänning och bara sy om den lite grann. Så jag håller på att planera det lite. Ska dock försöka gå ner lite i vikt innan jag gör det:D 

  • Happie D
    izredam skrev 2011-10-20 21:16:05 följande:
    Vet inte om jag har skrivit i den här tråden förut.. Men vi ska i alla fall gifta oss den 1/9 nästa år, temat blir väldigt luddigt. Men på något sätt ska vi få in vårat stora intresse för F1, så vi tänkte målflagga istället för blombåge och sådär - känns mer oss, men mer än så har vi inte lyckats klura ihop. Har letat caketopper med F1-bil, men det verkar ont om fina sånna.

    Utöver det så ligger budgeten på under 30 000 eftersom vi är studenter båda två, men som det ser ut nu så har han alla pengarna på kontot redan, men det är inte riktigt de pengarna vi har tänkt lägga på det (de pengarna han har på kontot är pengar han har fått i present tidigare som nu har slutat vara låsta i fonder och aktier) - men i värsta fall så finns ju pengarna där att ta av liksom :) Vad har ni andra för budget?
    Tja....budgeten just nu ligger på ...typ...noll kronor. Vi hinner kanske spara i hop 5000-10000:- men inte mer. Men det löser sig:) 
    Jag jobbar lite inom branchen och har massa kontakter.
    Lokal=gratis
    Klänning= min mammas= gratis
    Sambons kläder=lånas av en kompis med bröllopsbutik
    Barnens kläder=köper vi billigt på Ebay
    Fotograf=gratis, en kompis till mig
    Tårta=gratis, en kompis till mig
    Mat och dryck=ca 5000:-, vi bjuder på tillbehör och dryck, sedan tar gästerna med sig något eget att grilla.
    Papper=ca.500:- 
    Brudbukett=ca 300:- Jag gör själv:)
    Dekorationer= ca 500:- Dukar och MASSOR balonger, en vän har en ballonguppblåsnings maskin:)

    Tror det var allt. Det blir ju som jag skrev ovan inte en vanlig bröllopsfest, utan mer som en grillfest med våra vänner:) Ja, + att vi gifter oss också då:)

    Kul att vi har samma datum förresten:) 
Svar på tråden September 2012