Inlägg från: 070831 |Visa alla inlägg
  • 070831

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Tosan skrev 2011-11-23 10:23:11 följande:
    Tack!!
    Varsegod
  • 070831
    Guffi skrev 2011-11-23 16:48:09 följande:
    Tack! Du får gärna skriva ett utlåtande sen om storleken.. Ibland har jag 38½, ibland 39.. :)
    ja det gör jag gärna :) man kan även byta om dom ej passar 30 dagar har man :D
  • 070831

    jag är sjukt ledsen hade planerat och planerat allti minsta detalj så förstörs alla planer om bröllop nu och jag är fruktansvärt ledsen df jag inte varit inne .. så lyucka till med ert.. för jag går o är ledsen varje dag

  • 070831

    bröllopet kanske blir av ändå.. det börjar se ljusare ut nu

    Vi har tagit in vår fotograf som en av tärnorna då min syster ska vara tärna till min morbror sa hon att hon inte tänkte gå, inte ens var hon glad, och sen smutskastade min kära sambo för hon sa rakt ut att han skulle betala precis allt och att jag inte tänker på att man ska betala lite själv åxå men ja sa då till roger det hon inte vet är att jag har betalat ganska mycket själv av det jag sålde saker för 15000 på 10 dagar.
    Dvs jag har betalat hennes skor, hennes klänning, min klänning, sambons kostym, mina skor, hennes skor, hans skor, tiara, sen har jag även betalat min kompis brudklänning så i hennes mening har jag ju inte betalat någonting inte va.. hon har rätt mkt fel

    Så om ni förstår det så vågar jag inte sätta 100% på att hon kommer så jag tog in min fotograf som tärna o då blir hon min röda tärna men hon vill ha lite murgröna och blommor i håret men de kommer hon få ha.
    men själv skulle jag även vilja att syrran oxå kom och mena det oxå så att jag får både en grön och en röd tärna då vi ska ha grönt och rött tema det skulle bli så fint.

    Marskalken som kommer vara sambons kompis K han skulle fundera på saken till helgen men han har haft funderiat sedan i september räcker det inte den tiden att tänka på ??
    så jag har prcis besttäl Lisas tärnklänning och skor i rött :)
    Sen har jag börjar kolla på frisyrer och buketter.

    hon kom med ett förslag på rosor och anemoner tillsammans vad tycker ni om de? skulle det passa?

  • 070831

    ja då var bröllopsfrisyrerna klara till tärnorna och til mig
    blommor bestämda nu ska vi bara kolla in floristerna här
    marskalken tackat ja och musiklistan är på G
    bröllopstårta hittad men nu ska jag kolla och höra med henne om pris och så
    ska ha cupcakes oxå
    dukningen på börjad med planeringen

    väntar på klänningen jag beställde i höstas av luxery dresses (september beställde jag den) men skickades sista januari nu på fredag har det gått 2 veckor gissar att den kommer efter helgen den veckan han skulle skicka med express

  • 070831

    jag är rätt sur på min syster som skall vara tärna. min gröna tärna hon svarar varken på facebook när hon är online, sms, email eller när jag ringer så nu ger jag upp.. så igår skickade jag sms till min syster vad hon har förstorlek i skor o hon hade 38 och foten är 23cm så då borde dessa skor som är 25cm passa eller vad tror ni ?
    hon vet inget än men de kommer .. då vi har planerat nytt.. och hon brukar alltid ställa upp.. så hon blir väl rätt överaskad av att jag just frågar henne för jag har 3 systrar (1 bror oxå) annars och en hör ju inte av sig ..
    Min röda tärna tyckte jag skulle utesluta D och nu orkar jag inte längre så nu tar jag nästa steg.

    hur går det för er?

  • 070831
    Tinzi skrev 2012-03-05 19:46:51 följande:
    Uscha låter jobbigt :(

    Vi har konstaterar att vi inte klara budgeten :( Hoppas på ett litet mirakel eller så...
    sönderstressad i övrigt m. jobb och studier så känns sådäääär kul. jaja

    "bara" 20 saker kvar att fixa (utav typ 300 innan)
    Vi hinner som blivande säger, allt ordnar sig !
    Ja visst är det tråkigtr.. men har en annan att fråga  så det komemr jag göra ..
    Itorsdags kom leveransen med kläderna men danne svarade inte så vi boka ny leverans för det var dhl som körde ut. så idag kom paketet men när jag öppnade paketet blev jag besviken för det var bara min kompis klänning som var i paketet medans min och sambons kläder ligger nog fortfarande på malmö station. så vi ringde dom och dom skulle kolla upp det i kvittot stog det två paket så jag förstår inte hur dom kunde missa det..

    Sen underkjolen kan vi inte ha heller för den är för liten. så smal är dock inte jag eller hon. mitt mått är på 100cm ovanför trosorna. så nu måste jag leta efter en ny..  vet någon något bra ställe??
  • 070831
    Maseralda skrev 2012-03-06 20:04:23 följande:
    Här har vi lite budgetångest men det ska nog lösasig. Var på en makeuprådgivning på Kicks för stt få lite inspiration till brudsminket, nu vet jag hur jag inte ska göra :-P Annars har sambon än en gång fått veta att hans pappa är en idiot, så nu känner vi båda att om gubben inte ser det som en självklarhet att komma på sin sons bröllop så behöver han inte bemöda sig... Asshole.
    Ursch vad tråkigt. Vet du några bra tips på rådgivningen som du vill dela med dig av? Ja vad tråkikgt där med din m2b pappa. Vissa kan vara riktigiga idioter om jag får säga det själv. Vi kommer inte bjuda min m2b far då han bara dyker upp när det är nåogon på hans sida som dör. så då vill danne inte ha han där. då han inte har brytt sig om sina 3 barn sen han och barnens mor separerade 1991.
  • 070831
    Maseralda skrev 2012-03-07 20:49:31 följande:
    070831: Ja visst är det trist att det alltid ska finnas någon som gör att man går runt och är irriterad istället för att kunna njuta av planeringen. Nu har m2b i alla fall pratat och även mailat med sin pappa och sagt åt honom att han kanske ska se över sina prioriteringar om han vill ha en framtida bra relation till sina barn och barnbarn. På rådgivningen sa hon som sminkade att det viktigaste är att ha en bra grund så att sminket håller hela dagen. En bra primer t ex är viktigt och rätt nyans på sin foundation. Själv är jag ganska blek så jag har svårt att hitta en tillräckligt ljus foundation.
    Okej mitt smink jag använder brukar hålla hela dagen :p då jag använder mig utav oriflames produkter. ja visst är det så själv börjar det knapa ihop sig.  
  • 070831

    nu har vi strökit min syster som tärna

    orkar inte mer !

    frågade min andra syster men hon tyckte jag skulle vänta tills hon svarar men det orkar jag inte nu när jag hållt på sen i höstas

    så det blir bara en röd tärna :S
    men ändå väldigt bra :D

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?