Inlägg från: Strawberry |Visa alla inlägg
  • Strawberry

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Antingen är det dags för min möhippa imorgon eller nästa lördag. Nervös! :P vad de hittat på har jag ingen aning om men de är just nu riktigt luriga och ger små retsamma pikar om det konstant.. Är det fler än jag som misstänker hippa under helgen?

  • Strawberry

    Hoppas du får en helt underbar dag Tinzi! :) inga tjejer här än så länge vilket innebär att jag får vara nervös en vecka till.. :P

  • Strawberry

    Är ganska så säker på att de skulle kommit redan. De vill nog ha heeela dagen om jag känner dem rätt. :P

  • Strawberry
    emelie och Jonas skrev 2012-04-29 08:24:37 följande:
    Igår blev jag bortlurad på möhippa,hade misstänkt det lite men då inget hände på morgoenen hade jag ställt in mig på nästa helg. vi hade tagit en promenad och när vi kom hem igen hoppade de fram i hallen så det blev en lunch hemma overall och stövlar åkte på.så skulle jag sälja lotter med nummer på som de skulle klippa hål på motsvarande nummer ruta som var uppritad på overollen. Slutade med att jag hade hål typ överallt (tur jag hade ett linne under iaf! 'n champange å frukt i hallen innan vi åkte iväg på bowling. då hade jag fått byrta om till vita kläder och en tyllkjol av gardin samt krona. Sen middag och jag var hemma vid halv 12 igen...tanken var även krogen men alla kände sig rätt nöjda!
    Låter som en kul och minnesvärd dag!! Och extra roligt att du trots misstankar hann ställa in dig på att det inte skulle vara något den dagen innan de dök upp så du blev lite överraskad. =)
    Tinzi skrev 2012-04-29 16:02:11 följande:
    Jag hade också möhippa igår! Visste om datumet då det var enda helgen jag sagt att jag kunde.
    Jag blev utklädd till sjuksköterska & fick sälja plåster (ambulans&polisplåster) Sen blev det middag på spansk restaurang (är halvspansk) Sen blev det karaokebar(bästa på hela kvällen) sen in till stan men ingen orkade mer sen (så mkt folk/köer)
    vad roligt det låter som du har haft, jag älskar karaoke. Sjunga kan jag dock inte men det är väl inte så viktigt..? ;)

    Ingen möhippa för mig den här helgen men var inne i stan igår och sprang ihop med flertalet glada möhippe och svensexegäng, alla såg lika glada ut och det var verkligen en perfekt helg, soligt och härligt!
  • Strawberry
    nrkpgbrud skrev 2012-04-29 20:59:42 följande:
    Har haft provsminknig,hårfixande och sista klänningsprovningen idag och det vart sååå vackert!!! Ville inte ta av mig klänningen men den får tyvärr vara kvar i garderoben tills den 12e... Men då ;) Massa provbilder togs med men de håller jag för mig själv ;)

  • Strawberry

    Seriöst, varför kommer inte min text med...? Testar igen.
    Va skönt att höra att du blev nöjd med smink, hår och klänning!! Jag är klart nyfiken på hur det blev så du får lägga upp lite bilder sen efter dn stora dag, det är inte långt kvar nu!! =)

  • Strawberry

    Lycka till Guffi och Malin! Hoppas ni får en helt underbar dag imorgon och glöm inte bort att stanna upp och bara njuta ibland! :D

  • Strawberry

    Vad spännande med möhippor, svensexor och bröllop!! Grattis alla och hoppas ni haft det riktigt bra!

    I lördags var det full fart här med, både möhippa och svensexa. Misstänkte båda att det var dags men ingen av oss var ju helt säkra eller visste när och vad som skulle ske. Jag trodde de skulle ta mig innan eller efter att de hämtade killen (jag skulle enligt uppdrag få iväg honom till tåget klockan 10.00) så när det ringde på dörren klockan åtta och vi båda låg och sov kände jag mig lätt stressad. :P Skapande av snygga möhippe tröjor, champange och jordgubbar och en stor brunch med pannkakor, bacon, scrambled egg osv var en perfekt start på en fantastisk möhippa. Resten av dagen gick i spank stil med en rolig salsa kurs, stor tapasmiddag hemma hos en av tjejerna med förberedda lekar som exempelvis en frågesport om vad min blivande hade svarat på massa frågor om sig själv, mig och vårt förhållande. Självklart var det sangria till. Kvällen avslutades med att vi klädde upp oss och gick ut på en salsaklubb som hade öppning och utöver våra tappra försök att dansa salsa själva så var det även en liten show med riktigt duktiga dansare. Vi var bara fem stycken men dagen var perfekt och precis lagom lugn och strukturerad. Avslutades med att vi mötte upp killarna och tog tåget hem redan vid klockan ett men det rätt skönt att få koma hem i vettig tid och hinna snacka lite om dagen innan vi slocknade.

    Killens svensexa var lite mer fartfylld kan man ju säga, de var åtta stycken grabbar men de var knappt någon som kände någon av de andra innan och han som planerade är inte direkt känd för att ha koll eller vara duktig på att planera och strukturera saker, det är ofta hans sätt eller inte alls som gäller, så jag var klart orolig innan. Men jag fick hem en riktigt glad men trött sambo. Hans svensexa bestod av thaiboxning för alla och sen en match för honom där han åkte på ordentligt med stryk av en världsmästare. De körde sedan fäktning, först träning och sen en turnering för alla. Kvällen avslutades sedan med middag och dricka på sportsbar och sen bowling. Majoriteten av killarna gick sedan till gamla stan och drack mjöd på någon vikingabar.

    Jag hade en prinsesskorna och möhippeband men ingen av oss tvingades göra pinsamma uppdrag eller bli utskämda på annat sätt och dagarna kändes helt rätt förr oss. En riktig mysdag med närmsta vännerna för mig och en sportig grabbdag för min blivande.

    Sorry att det blev så långt... ;)

  • Strawberry

    Oj vad med stavfel och liknande det blev. Jag borde kanske ha läst igenom innan jag postade.. men men, hoppas ni orkade läsa i alla fall. =)

  • Strawberry

    Lycka till idag nrkpgbrud, Tinzi och 070831! Hoppas ni alla får en helt magisk bröllopsdag!! För mig är det bara en vecka kvar och det känns som vi har miljoner saker som måste fixas nu i helgen, börjar bli nervös!

  • Strawberry

    Jag blir så glad när jag ser de otroligt vackra bilderna från era bröllop!!

    Själv börjar jag bli riktigt nerös inför lördagen då det äntligen är dags för oss, känns som att vi har miljoner saker kvar som vi ska fixa innan...

  • Strawberry

    Hemma efter en helt magisk dag!! Sååå lycklig att jag nästan spricker! :D

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?