Inlägg från: drumelz |Visa alla inlägg
  • drumelz

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Sitter och gör lite på mitt festhäfte och försöker få till snygga inbjudningskort. Men vad frustrerande och irriterande det är...blir ju inte som jag vill och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det heller...och sen så är min kära sambo inte så samarbetsvillig och vill inte hjälpa mej.... och fast det är 6 månader kvar så börjar jag så smått känna av bröllopstressen. Jobbigt värre =)

    Hur går det för er? Ska ni ha festhäfte och har ni påbörjat dom än??

  • drumelz

    ?Frisör- bokad ? Fotograf- bokad, ska träffas nästa år och pratas vid. ? Datum- 19/5 2012 ? Vigselplats- Östra Karups Kyrka ? Präst- Min egen ? Festlokal- Hasslövs Bygdegård ? Musik- bokad ? Klädsel- Min klänning är köpt ? Ringar- Vi köpte min ring igår!!!! ? Catering- Prata med en kille som kanske kunde. Skulle återkomma med besked ? Florist- En kompis kommer att binda min bukett ? inbjudningskort- beställda och kommer nästa vecka. Insåg häromdagen att jag ligger rätt så bra i planeringen. Har det mesta fixat så bu ska jag koncentrera mej på att göra festhäftet. När ska ni förresten skicka era inbjudningar och har ni beställ/gjort själva? Jag har faktiskt beställt från vistaprint och fick precis en bekräftelse att dom är iväg skickade :)

  • drumelz

    Go kvällen!

    Sitter här och pillar lite på inbjudningskorten och funderar på vad man ska skriva i inbjudningskorten. Min sambo vill ha en formell inbjudan och hur skiver man den??

    Vad ska ni ha för inbjudan och vad kommer ni att skriva i er inbjudan??

    Ps....Idag bokade jag vårt hotellrum till bröllopsnatten....

    Här kommer vi att bom och dagen efter ha brunch för dom som vill av våra gäster och samtidigt ha paketöppning:

    www.lognasgard.se

  • drumelz

    Jag ska gå när mässan är nere i malmö tänkte jag. Även om det mesta är planerat så är det kul och gå och titta tänkte jag.

  • drumelz

    Min ekonomi panik har inte kommit än och jag hoppas att jag slipper den. =)

    ca 5 veckor innan jag ska gifta mej så åker jag till kap verde med några tjej kompisar för att sola och bli bruna till bröllopet och ladda batterierna. Det ska bli riktigt skoj! =)

    Och nu i måndes så hade jag första träffen med min PT så att jag kan komma i klänningen som jag har köpt om tre månader. Och nu två dagar efter träningen så har jag en sån fruktansvärd träningsverk så jag vet inte var jag ska bli av. Rekommenderar det verkligen!!!

    På tal om nåt helt annat....hur går det med julförberedelserna? Själv så är alla julklapparna inköpta och ska bara slås in och jag har gjort åtta! olika sortser julgodiset. Och tagit fram allt julpynt förstås =)

  • drumelz

    Hej tjejer! När ska ni skicka in er hindersprövning och ändrandet av ert efternamn om ni ska göra det?

  • drumelz

    Vad ska ni åka i för transport på bröllopsdagen? Och gör ni allt själva eller ni har delegerat ut mycket? Hur mycket kan man begära av dom som ska vara toastmasters? Jag funderar på om inte kan hjälpa mej med olika saker i festhäftet? Kan man fråga om det? Hur gör ni andra?

  • drumelz

    Nu ligger inbjudningarna till bröllopet i brevlådan :) träffade våra toastmasters i helgen och pratade lite. Lämnade faktiskt över festhäftet till dom och tyckte det var okej att dom skulle göra det. Så det känns skönt.

  • drumelz

    Nu har jag bokat fotograf! Hur länge ska er fotograf vara med på bröllopsdagen?

  • drumelz

    Endlesslove85 det var en jätte fin ring och ett jätte fint kort.

  • drumelz

    Jag håller med om det. Att det börjar bli verkligt. Och varje gång jag tänker på det så blir jag lite nervös och förväntasfull. Tänk när dom kommer och kidnappar oss till möhippan :)

  • drumelz

    Nu tjejer behöver jag hjälp med en annan sak. Ska ha födelsedagsparty nästa helg och temat är James Bond. Hur får jag ihop det hela? Med mat och kläder och sånt?

  • drumelz


    Ska beställa andra frisyrer på ebay, det där är inte direkt min hårfärg och m2b ska inte ha hatt på sig Flört
    Va söta =) Vi ska smurfarna på våran tårta.

    Tiniz - buketten är jätte fin!
    Jag har inte bestämmt mej riktigt hur min bukett ska vara men det ska med pioner iaf och några andra blommer med i pastell färger tror jag. Vad finns det för några blommor i maj?

    Just nu så känns det som om det står lite stilla i planeringen, vilket inte känns bra då det bara är 16 veckor och 6 dagar kvar tills den stora dagen.
    Hur tycker ni att ni ligger till i planeringen?

    Lilla älvan - Jag har lämnat över det till mina toastmaster med lite krav på vad som ska vara med. SÅ det ska bli spännande hur det ser ut. I min blivande mans festhäfte kommer jag att lägga till ett blad med ett lite "tal" till honom som han kan läsa i lugn och ro.

    Hur ska ni alla göra med vigselhäfte? Ska ni ha det?
    Och vad för sånger ska ni ha med i gudstjänsten?
    Hur ska ni dekorera festlokalen?
  • drumelz
    LillaÄlvan skrev 2012-01-23 15:53:42 följande:
    Vi ska ha en solist som ska sjunga "Håll mitt hjärta". Planerar att ha en till sololåt men vet inte villken. Som sommarpsalmer ska vi ha några somriga varianter typ "Den ljuva sommartid" och "Nu grönskar det". Vet dock inte alls vad vi ska ha för ingångs- och utgångsmarsch. Skulle vilja ha en glad utångsmarsch. Några förslag någon?

    Vårt tema är havet och våra färger är vitt och blått så vi ska dekorera borden med stenar, musselskal och bilder på oss i havsmiljö, samt blå blommor och vita (?) ljus.

    Jag har problem med festhätet för tillfället... HIttar ingen bra mall! Har hittat ett stående halvt A4 men vi vill ha liggande... Förstår inte hur jag ska få till det.... Någon som sett någon lämplig mall?

     


    Jag är också väldigt sugen på att ha en solist men min sambo tycker att det räcker med kantorn. Men nu kanske jag har blivit en bridezilla men jag tycker inte riktigt om hennes sätt och sjunga.


    Vi har iaf tänkt och ha Du är allt av Sonja Alden och Det vackraste jag vet av Cecilia Vennersten som sololåtar, psamler har jag ingen aning om och likaså in och utgångsmusik. Men till utgångsmusik så vill jag ha nåt som visar att nu startar festen.


    Jag tror att det kommer bli riktigt snyggt i lokalen med ert havstema. Jag har tänkt att ha vitta kbnoppa lakan och sedan ljus rosa dekorväv tillsammans med pioner och ljus, tror jag.


    OChd et där med festhäftet...tyvärr så kan jag inte hjälpa dej med det. Lämnade över det till min tostmaster.

  • drumelz

    Igår fick världens bästa möhippa av dom bästa vännerna man kan ha.

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?