Inlägg från: minitoker |Visa alla inlägg
  • minitoker

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Jag måste ju självklart anmäla mig i denna tråd =)

    Gifter mig den 19 maj som många av er andra.
    Klänningen är besälld och lokal är bokad. Vi ska iväg och titta på den en gång till idag för att se hur vi ska ha borden mm samt bestämma mat. Ska bli så kul.

    Känns faktiskt som det mesta är under kontroll, men det kommer väl upp nya saker att tänka på hela tiden.

    Har ni några bra förslag på vad man sak titta efter i lokalen när man är där? Det är en lokal som även står för mat, personal mm.

  • minitoker

    Nu har jag panik!!

    Vi ska gifta oss den 19 maj, borgligt.
    Innan jul ringde vi rådhuset för att få tag i en vigselförrättare men då sas det att schemat inte var lagt än så vi fick vänta till mitten av januari. I veckan började vi ringa runt till olika vigselförrättare men det visar sig att alla 8 i kommunen är bortresta den helgen och ingen kan viga oss. Det är en helg som de inte har någon vigsel i rådhuset heller.

    Vi fick tipset att ringa till grannkommunens vigselförrättare men de måste ha tillstånd att viga i vår kommun, annars går det inte.

    Tänk om det inte löser sig!?!?

  • minitoker
    LillaÄlvan skrev 2012-01-28 18:41:38 följande:
    Åh nej! Hur spikat är datumet? Går det att flytta fram en vecka??
    Dolly P skrev 2012-01-27 09:50:02 följande:
    Igår skickade vi ut inbjudningskorten, förra helgen var jag och beställde brudbuketten. Så nu känns det som att det mesta är klart :)
    Lokalen bokad och inbjudningarna skickade. Dessutom är alla andra helger i maj bokade så det finns ingen möjlighet att omboka.

    I värsta fall får man väl gifta sig innan, och på själv dagen ha en "låtsas-vigsel". Men jag vill ju gifta mig där och då!! Usch, hoppas verkligen det löser sig.
  • minitoker
    Tinzi skrev 2012-02-23 14:01:59 följande:
    Men URK kan inte folk bara tacka JA eller NEJ så att vi vet snart & kan göra klart festprogrammen & bordsplaceringen mm. Dock har de till 12 Mars på sig, men jag är ju IVRIG!!!!
    Håller verkligen med dig om att man vill ha svar!! Ca 1/3 av våra gäster att svarat, men det är väl det man får räkna med tyvärr...
  • minitoker
    LaKatiiX skrev 2012-04-16 00:10:21 följande:
    Är det någon som har en bra checklista för att kunna dubbelkolla så att man inte glömt något?

    Vi gifter oss den 25 Maj på Gunnebo Slott!!!  Inte långt kvar nu! *pirrar i magen*
    www.brollopstorget.se/Forum-1-29/m3000246.html

    Där har du en checklista med allt, allt, allt =)

    Den använder vi!!
  • minitoker
    emelie och Jonas skrev 2012-04-24 18:16:18 följande:
    Förslag på mingel/underhållning vid lokalen i väntan på oss uppskattas! Hur ska ni göra eller vad ska gästerna få göra medan vi fotas? Eftersom vi fotas efter vigseln kanske gåsterna får vänta i upp till en timme innan vi anländer till lokalen,hur underhåller man dem enklast? Och de kan ju inte dricka champagne i en timme? Funderat på tipspromenad men vet inte va man ska ha för frågor riktigt för att de ska vara skoj å gå. Sen har folk finskor å i det här vädret känns de lite smålerigt nästan. (hoppas på lite sol å grönt ute tills 19maj) (anske behövs inget spec utan de kan mingla själva medans de väntar...få info från toastmaster samt lköpa drinkbiljetterna? Tips?
    En rolig sak jag läste var ett annat sorts bingo. Man skriver ner tex "tre hundar", "traktorkörkort" mm. Sen ska man gå och leta upp en person som stämmer in på detta. När man väl hittat rätt person så får man kryssa av rutan.
    Detta gör att folk får gå runt och småprata med alla för att lyckas hitta rätt personer och på så sätt kryssa av alla rutorna. Hoppas du förstår vad jag försöker förklara.
  • minitoker

    Jag hade också möhippa i lördags =) Var en riktigt rolig dag med ridning, spa och bowling samt massa god mat. Var precis lagom mycket att göra. De kom och hämtade mig redan kl 7 på morgonen. Jag trodde inte det skulle bli denna helgen då min blivnade skulle bli hämtar kl 8 så jag var förberedd på allt jag skulle syssla med under dagen. Blivande var också helt oförberedd då han visste att jag skulle bli hämtad och även han hade planerat saker att göra under dagen, som att måla fönster... Han fick en mycket bättre dag än så =)

    Även jag har råkat ut för tråkigheter inför bröllopet :( Har fått fullt av utslag på båda händerna, armbågarna, knäna och fötterna. Var hos hudspecialist idag och de lär inte hinna försvinna till bröllopet. Dessutom tog de biopsi på ena handen (tack och lov höger hand) så jag lär gå med sår där på bröllopet.

    "Fästmön" hoppas ditt munsår hinner försvinna innan bröllopet!! Tyvärr kan jag inte svara på om solning är bra eller dåligt. Det enda jag vet är att det finns små plåster man kan sätta på som döljer det lite samtidigt som de får munsåren att läka snabbare.

  • minitoker

    Nu är det dags. Fjärilarna har kommit på besök i magen!!

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?