Inlägg från: Claes och Adeline |Visa alla inlägg
  • Claes och Adeline

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Hej alla!
    åh vad roligt med en egen tråd! Vi ska gifta oss den 12 maj! om 29 veckor och 3 dagar! Räknar någon annan dagar och veckor nu? haha..

    Vi ska ha ett ganska enkelt bröllop då vi fixar det mesta själva, våra familjer hjälper oss att laga mat och efterrätter, en av mina bästa vänner ska göra bröllopstårtan, blommor får vi se då plockar eller köper några - det känns inte så viktigt för mig, vi ska just börja med allt pyssel till inredningen, vi gör kakfat, ljuslyktor av gamla krossade tomater-burkar, vi ska göra ljuskronor av ståltråd, tex. Min klänning köper vi på en sån där kinasida och hans kläder.. där vi hittar dem, haha.. Någon som har tips på billiga slimfit kostymer? Typ Dessman gör på tok för stora kostymer för min älskade.
    Vi har fixat vigselförrättare, toastmasters, köpt alla 3 ringarna, vi letar som tokar efter ett band då vi såå gärna vill ha livemusik och dans, vi har inte haffat någon fotograf ännu men vi är inte så oroade över det då vi har en hel del i våran omgivning som vi funderar på. Vi håller på med en playlist till festen, både lugna och fartfyllda låtar. Vi försöker att komma fram till vilken låt/vilka låtar vi ska ha på vigseln. Vi har gjort bordsplaceringen och gästlistan, det blir mellan 80-100 personer. Hmm.. Det mesta är bestämt redan, vi försöker att göra så mycket vi kan nu så vi kan ta det lugnt i vår.

    Juste, platsen är såklart också bestämd. Vi ska gifta oss på platsen där vi blev vänner. Utomhus vid vattnet, vid katastrofregn så finns det en kyrka på plats som vi kan vara i, festen ska vi ha i en lokal där också.

    Oj vad vi längtar!!! :)

  • Claes och Adeline

    Claes och Adeline 12 maj :)

    Vilken tid startar ni vigseln? Vi vill inte hålla på hela natten, alla vi känner som gift sig säger att man är galet trött, alla spänningar släpper, men man vill ju ändå ha en lång fest. Plus att vi har ett familje+vän bröllop och väldigt blandat i åldrar. 
    Så när startar ni? :) Vad är klassiskt? 14-15?

  • Claes och Adeline
    070831 skrev 2011-10-27 19:16:33 följande:
    Vi har preliminärt bokat 12 maj :) här i ängelholm :D
    grattis vad roligt! vi ska också gifta oss då :)
  • Claes och Adeline

    I veckan har vi gjort "Save the date" kort som vi ska skicka ut till de personer som vi är hundra på/de som bor långt utomlands. Vi blev supernöjda med hur de blev! Såå roligt! Någon annan som gör "Save the date" kort?
    Och när skickar ni ut era inbjudningar? Vi/Jag har en massa personer som vi inte bestämt oss för hur vi ska göra med ännu så vi väntar med den formella inbjudan tills jag känt klart, haha.. någon annan som har problem med "kanske-personer"?

  • Claes och Adeline
    emelie och Jonas skrev 2011-10-27 16:24:14 följande:
    Vi har vår vigsel mellan 14-15 så räknar med att vara i lokalen runt 16-16:30 ('fter krama utanför kyrkan och ev fotografering och transpot) såMiddag blir kanske mellan 17-19 sen lite lekar och så kaffe å tårta vid 20:30 så första dansen blir runt 21, så blir inte kaffet för sent och man hinner parta lite och komma till htl inte alltför sent...vet att de kan dra ut på tiden..har hört vissa där tårtan har serverats närmare 23 för att middagen blev långdragen...man vet ju aldrig med tal och ev lekar... så ser vår tidsplan ut iaf!
    Det lät som en väldigt bra tidsplan! :) ungefär så kommer vi nog också ha det, Tack!
    Jag har också varit på bröllop där det drar ut på tiden med mat och tårta, gör ju inget för oss gäster men brudparet verkar bli otåliga då. Hoppas man kan hålla sig lugn hela bröllopet och bara kunna tänka att folk är nöjda och glada.
  • Claes och Adeline
    Tinzi skrev 2011-10-28 21:15:37 följande:
    Vi! Får se lite hur ofta vi ses/hörs och hur de betér sig nu det närmaste :)
    Hur länge väntar ni med att skicka inbjudningarna?
    (27 veckor och 6 dagar kvar nu.iiiiih!)
  • Claes och Adeline
    drumelz skrev 2011-11-06 16:28:38 följande:
    Tjena tjejer!

    Här går det sakta men säkert framåt (hoppas jag iaf :) i veckan var jag och tittade på ringar....just nu står det mellan dessa:

    och denna:


     


     


     



    Vad tycker ni tjejer?


    den första lätt! min ser ut så, haha :) nejmen jag äääälskar den typen av ring, känns tidlöst :)
    men den andra var väldigt gullig också :)
Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?