Inlägg från: Mandelmassa |Visa alla inlägg
  • Mandelmassa

    Fler som gifter sig i maj 2012?

    Halloj alla majbrudar! Majbrud, visst låter det fint!?
    Vi har satt datum till 26 maj, ett år efter vår sons namnfest :) Vi gifter oss i Stockholm i Stockholms Stadshus! Blir lycklig bara jag tänker på det, och varje gång jag ser stadshuset!

    Vi håller just nu på och berättar för familj och vänner att vi ska gifta oss, äntligen! Har varit hemligt ett tag nu. Vi kommer ha ett litet familjebröllop med temafärg Lila :)
    Jag har börjat kolla på klänningar, såklart, men längtar tills jag ska ut och prova. Ska ha en kort klänning. Min blivandes kläder är i stort klara, så enkelt för män haha.
    Har bokat hår och smink och preliminärbokat lokal för efterföljande middag. Det är bröllopsnatten som är nästa stora grej att fixa, speciellt som vi inte kommer ha bröllopsresa utan lägger extra krut på bröllopsnatten, vi har ju ingen stor fest.
    Ja just, vet vilken ring jag vill ha oxå, en Schalins, vet inte vad den heter, men våra förlovningsringar är schalins, rundade rödguld så den matchar hoppas jag. Min blivande ska putsa upp sin ring och gravera med datum.

    Läääängtar!!!

  • Mandelmassa

    Hej alla majbrudar! Hoppar in här (igen) Glad

    Hur går planeringen för er? Bara tre månader kvar! Knappt!! Längtar så.

    Vi har fått klart inbjudningarna, hemgjorda, och de är ivägskickade till vårt lilla bröllop. Jag har hittat florist och bestämt mig för vilken bukett jag vill ha, en liten rundbunden med rosor och pioner!

    Min klänning hittade jag förra veckan! Den kom hem på en vecka så ska hämta den snart och sen behöver den bara sys om lite. Har beställt skor och en väska oxå i snyggt lila färg. Hittade även ett snyggt femradigt pärlarmband som var precis vad jag letat efter! Och ringen är ju klar oxå! Vill så gärna ta på den...

    Bröllopsnatt är bokad, likaså restaurang. (Vi gifter oss i Stockholm stadshus)

    Hmm, det som behöver fixas är underkläder, kläder till barnen och skor och skjorta till m2b.

    Solig

Svar på tråden Fler som gifter sig i maj 2012?