Inlägg från: Wintercandles |Visa alla inlägg
  • Wintercandles

    Bröllop januari 2012

    Januaribrud skrev 2011-09-08 11:52:21 följande:
    Hur gör ni med skor? Jag funderar på om jag behöver två par skor. Ett par pumps inomhus och ett par varmare, typ stövletter, utomhus. För att göra det hela ännu krångligare vill jag gärna ha mörklila skor, en av våra temafärger
    Skogalen som jag är har jag redan köpt skor för både inomhus & utomhusbruk. Vill inte riskera att frysa om fötterna ute, men vill ha eleganta skor inne. Kommer ha en vit brudkänga med klack ute och en vita pumps inne.
  • Wintercandles
    Januaribruden skrev 2011-09-08 17:12:15 följande:
    Idag har v postat våra inbjudningar!
    Visst är det lite pirrigt :) Vi skickade våra för ca 1 månad sen. Så himla kul med alla reaktioner, glada så klart. Äntligen känns det på riktigt när det bara är 4 månader kvar.

    Hur går det för er andra i planeringen? Mycket kvar?
  • Wintercandles

    Jag har köpt en mörklila fuskpäls till mig. Mina två tärnor kommer att ha liknande i creme. Vi ska ha vår vigsel ute om vädret vill vara med oss, så jag är också lite bekymrad över ytterkläderna. Hoppas hoppas det inte blir snorkallt. Kommer absolut ha en varm tröja under jackan och varma sockar i mina brudkängor.

    Vad roligt att du hittade en på Cassels :)  Känns så skönt för varje grej som löser sig på vägen i planeringen.


    Januaribrud skrev 2011-09-12 13:02:38 följande:

    Åh blir lite stressad när jag ser att ni redan har skickat era inbjudningskort. Ska genast göra klart mina. Ska iofs inte skicka ut dem förän i slutet av månaden men tiden går så fort.


    Jag har varit lite bekymrad över ytterkläder och skor till bröllopet. Igår löste jag iaf ytterklädesproblemet. Hittade en jättefin kortare benvit fuskpäls på Cassels av alla ställen. Inte så jättevarm men jag tror den räcker om man inte är ute allt för länge. Den var jättesöt med luva och precis rätt färg. Ibland har man tur


Svar på tråden Bröllop januari 2012