• Silket­uss
  Äldre 23 aug 09:53
  56864 visningar
  34 svar
  Inlägg från Silketuss Visa alla inlägg
  34
  56864

  Ångrar sterilisering

  Jag hoppas att det går att hitta en väg för er att få bli föräldrar till ett gemensamt barn! Var i landet bor ni? Jag har hört mycket bra om den klinik som ligger i Falun. Berätta hur det går för er! Passionsblomman hade ju en del bra information. 

 • Silket­uss
  Äldre 30 aug 20:39
  #13

  Vad bra att du fick en tid så snabbt! Lycka till!

 • Silket­uss
  Äldre 1 sep 20:51
  #15
  Anonym (bror) skrev 2011-09-01 20:45:17 följande:
  Min mamma steriliserade sig och "återställde" det efter att hon gifte om sig och hon blev gravid med min bror ganska omgående och var då i din ålder så i det fallet var det inga problem. Lycka till!
  Vilken härlig solskenshistoria! Det behövde nog ts höra!
 • Silket­uss
  Äldre 6 sep 10:02
  #17
  Anonym (Längtar) skrev 2011-09-06 09:25:18 följande:
  Det gjorde jag verkligen :) jag är sjukt nervös, ska till läkaren idag kl 15:30 och jag hoppas hoppas att allt går vägen, vi vill så gärna ha en liten, helt underbar bebis att älska.
  Lycka till, ts! Jag önskar att du får ett bra besked av din läkare idag.  
 • Silket­uss
  Äldre 7 sep 12:48
  #19
  Anonym (Längtar) skrev 2011-09-07 12:42:26 följande:
  Så då fick man domen.....först var det ett blankt nej från läkaren för den operationen görs inte i vår stad och han trodde inte att man gjorde den i Skåne överhuvudtaget för dom anser att det är en lyxoperation typ plastik. Så jag bröt ihop där och då och han lovade att han skulle prata med sin chef om han ändå fick göra den på mig eftersom det är ett ganska enkelt ingrepp. När vi gick därifrån så sa min man att det sa läkaren bara för att jag blev så ledsen. Efter ca 5-10 min så ringer min läkare och säger att han redan pratat med sin chef och lyckats övertala henne till att ge mig denna chansen och han fick ett godkännande från henne, så nu väntar jag med spänning på min sååå efterlängtade operation och hoppas att den är framgångsrik.
  Vi var båda helt slut efter gårdagens känslomässiga bergodalbana men såååå lyckliga att vi äntligen ska få åtminstone en chans att bli föräldrar tillsammans. Tack alla ni som gett mig stöd i allt det här, ni är dom enda som vet Flört Många kramar från ett lyckligt nygift par i lilla Skåne.
  Det var goda nyheter! Nu har ni kommit en liten bit på vägen. Berätta gärna hur det går även framöver, jag vill gärna följa er under resan, och jag är säkert inte ensam.  
Svar på tråden Ångrar sterilisering
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.