• Insanire

    Umebrudar 2011/12

    SaraJohanna skrev 2012-02-21 23:01:49 följande:
    Min sambo ska hyra via Högtidskläder, tror hela outfiten kostar 3000kr (torsdag-måndag)... hade gärna valt ett annat ställe på grund av att jag hört mycket negativt kring ägaren, men kunde inte komma på något :)
    Ja, samma här.. men det verkar finnas dåligt om andra ställen i stan..
  • Insanire
    SaraJohanna skrev 2012-02-21 23:01:49 följande:
    Min sambo ska hyra via Högtidskläder, tror hela outfiten kostar 3000kr (torsdag-måndag)... hade gärna valt ett annat ställe på grund av att jag hört mycket negativt kring ägaren, men kunde inte komma på något :)
    Vi var in på högtidskläder i lördags och blev väldigt bra bemötta faktiskt..
    ägaren var väldigt tillmöttesgående och hjälpte oss med det vi behövde.

    Dock har vi inte bestämt oss än för vad för sorts outfit han vill ha, men han har kollat runt lite nu i alla fall.
  • Insanire
    SaraJohanna skrev 2012-03-14 18:29:06 följande:
    Vi är två umeåbrudar här på BT som stämt träff på Mekka på söndag klockan två. Planen är att ta en fika och surra lite bröllopsplaner. Skulle vara välldans trevligt om vi blev fler brudar, så känner ni er fikasugna är det bara att dyka upp. Jag och hon har aldrig setts förr heller, så ni behöver inte känna er blyga ;) Vill ni ha telefonnummer eller någon annan info - skicka ett meddelande här eller på bloggen, så hoppas vi att vi blir några stycken! :)
    Jag hade gärna kommit, men jag är på kurs i Göteborg hela helgen.. hoppas ni får det trevligt!
  • Insanire

    mofidaatelje.se/index.html

    det här är syalteljen som öppnat vid E4an.
    Jag har haft mailkontakt med kvinnan som äger ateljen, hon verkar seriös.
    dock kunde hon inte ge något pris på att sy upp en klänning, hon ville se klänningen först.
    Men hon har jobbat som sömmerska i 30 år i Palestina.

  • Insanire

    Funderar just nu över huvudbonader..
    Är det någon som ska ha en traditionell brudkrona? Eller tiara/diadem?

  • Insanire

    Ville bara berätta att vi igår gick till hotell Avenyn och bad att få se deras svit, eftersom vi hade hört om att man kunde se rakt in till badrummet. Vi fick se sviten och den var fantastisk! Vardagsrum med soffa och fotöljer, tv. Hall med liten toalett och stor garderob. Sovrum med stor dubbelsäng, tv, garderob. Badrum med toalett dusch jacuzzi och bastu. Den här sviten kostade 1995 för 1 natt, deras minisvit med ett rum och ingen bastu kostade 1795 för 1 natt. Min sambo har nu köpt sina kläder på högtidskläder, han var så stilig! Och nu har hans ring kommit också. Vi skickade i väg hans farfars ring för att smältas ner och nu är den klar! =) Det går bra nu!

  • Insanire

    Alla ni brudar som ska gifta er i Backens kyrka;


    Tidningen Spira (som är från Svenska Kyrkan i Umeå) har skrivit såhär på sin facebooksida:


     


    Behöver brud som ska gifta sig i Backens kyrka för ett roligt uppdrag! Tips nån? Be henne mejla snarast: spira@svenskakyrkan.se

  • Insanire

    Ja, jag är säker. Helgen då vi gifter oss är priset 1995 kr.


    Vi har köpt till bröllops VIP för 300 kr, så slutsumman blev 2295 kr.


    Jag vet inte om det spelar någon roll, men vi bor på hotellet söndag till måndag, även om vi gifter oss på lördagen. Vi ville få ut så mycket som möjligt av sviten och vi tänkte att det får vi inte om vi kommer dit runt 4 på morgonen på söndagen och sedan vill åka tillbaka till lägergården där festen var för att umgås med de gästerna som sov kvar. Alltså bokade vi hotellet från 18 på söndagen till måndagen. Kanske är skillnad om man bor fre-lör eller lör - sön?

  • Insanire

    Jag förstår hur du tänker julibrudumeå.
    Vi har diskuterat vart vi ska sova på bröllopsnatten, och även om vi inte har gäster här hemma så ville vi inte åka hem och sova. Det känns lite trist att sova hemma på sin bröllopsnatt. Så vi kommer med störst sannolikhet boka ett billigare hotellrum för bröllopsnatten och sen slå på stora trumman natten efter.
    Tydligen har Tegs Hotell dubbelrum inkl. frukost för 700 kr/natt... Kan ju vara värt att kolla upp.

    Såg att vi gifter oss samma dag också! :)

  • Insanire
    chabar skrev 2012-04-19 08:26:18 följande:
    För oss börjar det dra ihop sig, snart två månader kvar.
    Fortfarande ingen riktig stress, vi väntar in alla O.S.A och ska skriva ihop festprogram/vigselprogram när vi nu får tag på en präst. Om vi nu någonsin får tag på en präst! Hur går det för er? Är det länge kvar?

    (Undrar om vi får stå med snöhögar kring festlokalen i slutet av juni, med de senaste dagarnas snöoväder så känns det emellanåt troligt) 
    Har ni inte fått tag på en präst ännu?? Hur kommer det sig?

    Vi har ganska exakt 100 dagar kvar. Allt känns väldigt lugnt. Väntar in alla OSA nu så att vi kan börja med bordsplaceringen och beskrivning av gästerna. :)
Svar på tråden Umebrudar 2011/12