• hjgs

    Umebrudar 2011/12

    SaraJohanna skrev 2012-04-03 08:29:06 följande:

     


    Vi kommer att ha sittande förrätt och huvudrätt - det lutar åt en skinkbruchetta med parmaskinka, en soltorkad tomatcreme, oliver, ruccola mm till förrätt. Huvudrätt blir nog paltmuffins (en sorts potatis i muffinform) och antingen anka eller ren. Sen ska vi nog ha en dessertbuffé med minibakverk till dessert. Senare på kvällen tar vi tårtan. Så ser det ut idag, men kan hända att vi gör ändringar också.


     


    När det gäller provsmakning träffade vi Jösta och planerade maten. Han gav ett vldigt tryggt intryck. För provsmakning skulle han ha kostnad för råvaror + 350kr/timme, så vi skippar nog det!


     


     


    hej fick en stund vid datorn i allafall så här är ebay länken


    www.brollopstorget.se/Forum-1-77/m4100167.html

  • hjgs
    SaraJohanna skrev 2012-05-20 17:54:26 följande:

    Thomas Degerman blev det, han var den enda som kunde av de som vi hört positiva saker kring. Någon som har erfarenhet av honom?


     


     


    Hej, min telefon la av och alla kontakter och allt raderades så du får jättegärna sms igen så vi kan styra upp en ny fika
  • hjgs
    Nudax skrev 2012-06-12 00:59:20 följande:
    Vad kul att det verkar vara fler som vill fika =) För min del - precis som för "Insanire" skulle egentligen helgen efter midsommar passa bäst, även om det är en bit bort. Vad finns det för förslag/önskemål från er andra?
    hej va kul att fler är sugna på att ansluta på en fika. just helgen efter midsommar gifter jag mig men om det funkar för er andra så får jag stå över
  • hjgs
    Nudax skrev 2012-06-12 14:37:16 följande:

    Ni som har pratat om en ev. fika här i tråden innan, har ni "lärt känna" varandra på nått sätt här tidigare? Jag är lite nyfiken på vilka vi alla är. Ålder etc?


    Jag kan säkert vid tillfälle innan midsommar också, För min del skulle en eftermiddag (om det blir rätt sådan) funka lika bra som en helg. Mina förslag blir då helgen 23-24 alternativt en eftermiddag under v.26.


     


    Jag har träffat sarajohanna och tagit en fika. jag har bara läst ibland i den här tråden och hängt mest i övikstråden då vi ska gifta oss där. vi bestämde fika genom fikatråden som va aktiv förrut.


     


    Jag är 26 år, inga barn, en hund och bor i Nordmaling. känns inte som att det va lönt att ha en Nordmalingstråd :-P


     


    den 24 skulle funka fint för mig.

  • hjgs
    Nudax skrev 2012-06-17 09:05:27 följande:
    Jag är gärna med den 24:e!
    Sen om inte alla kan då kan man ju alltid, som du skriver, ha någon mer träff.
    va kul
  • hjgs
    BlåAugustibröllop skrev 2012-06-17 07:57:01 följande:
    Får man hänga på? Glad Bor i Umeå, men ska gifta mig i Eskilstuna (södermaland) - 5 augusti i år.
    det är klart jag varken bor i Umeå eller kommer gifta mig där men jag kommer ändå
  • hjgs
    BlåAugustibröllop skrev 2012-06-18 15:08:50 följande:
    Låter som att det blir nog några den 24. Vad roligt! Solig

    Har läst lite i den här tråden, har läst lite mer i "4/8 Umeå"-tråden. Kan inte säga att jag "känner" någon av de som är med på de här trådarna, men jag tycker ändå att det vore trevligt att träffas.

    Lite om mig. Jag har just fyllt 24, har inga barn. Jag pluggar, min m2b jobbar. Vi har inga djur, men vill skaffa en hund... Glad
    Och jag har iksu kort, så om någon senare vill spela badminton, squash eller gå på ett pass tillsammans så är jag på! Flört

    Jag har varit på fika med en tjej i Eskilstuna - det var hur trevlig som helst! Man fick dessutom lite inspiration och idéer och så blev jag lite lugnare efter det. Kände mig jätte stressad innan!

    Jag tar gärna någons telefon nr, så man vet att man går fram till rätt gäng. Flört
    jätte kul att det blir några som kommer jag kan inboxa mitt nr om du vill
Svar på tråden Umebrudar 2011/12