• UmeåAnkan

    Umebrudar 2011/12

    Hej Vi ska gifta oss i juni 2012 och har än så länge bara bokat lokal. Jag undrar om ni vet något om dom ska ha någon rea på högtidskläder i höst? Tror dom brukar ha det i september men har inte sett någon annons om det. Hur tänker ni med färg på klänningen förresten? Jag hade tänkt vit men har fastnat för en som bara kan köpas i ivory.. Är ju ingen stress än men vill gärna köpa klänningen snart så kan jag gå vidare med annan shopping och planerande.

  • UmeåAnkan

    Vi har oxå bokat fotonord. Gjorde så att vi var så besvikna på dotterns dagisfotografering att vi bokade in i söndags så han fotade henne. Han vr både duktig och trevlig och vi fick hämta bilderna igår onsdag så snabbt gick det. Så efter fotostunden i söndags hörde vi om bröllopsfotografering.

  • UmeåAnkan

    Lebendig. Vi är jättenöjda med bilderna. Han fotade länge (över timmen) och han hade stort tålamod för vår busfia. Sedan valde han ut drygt 40 bilder som han gillade bäst så fick vi i lugn och ro välja hemma vilka vi ville ha. En bild var min arm med och vi bad att han skulle ta bort den och det gjorde han utan vidare och det blev bra. Vi var till Sandro förra året och dom var absolut duktiga där oxå men kände mig mer avslappnad på fotonord och skönt att få välja hemma och få vela lite ;) Så jag är då inte nervös inför bröllopsbilderna och hoppas du kan släppa det. Min sambo är kunnig på sånt och han är nöjd så :)

  • UmeåAnkan

    Det enda lilla negativa är att bilderna var lite mörkare i verkligheten än på förhandsbilderna men tycker inte det gjorde något... Gissar att det var med flit men det kan ni ju säkert höra med han om.

  • UmeåAnkan

    Tessiej, Vi ska också ha middan på 5knop :) Kommer ev ha själva vigseln på altanen där men lutar åt rådhuset just nu.

  • UmeåAnkan

    Idag har vi verkligen fått mkt gjort vilket känns kanon att det går framåt! Trubadur bokat, barnvakt fixad och skor och väska beställda :) Ni som har småbarn från när på dagen kommer ni ha barnvakt om ni ska ha? Är lite kluvna om hon ska vara med till efter middagen eller bara till efter vigseln... Ska höra hur syrran tänkt med sina för är dom med på middagen borde väl våran tjej få vara med också. Hursomhelst har vi barnvakt hela dagen så vi är aldrig ensamt ansvarig...

  • UmeåAnkan

    Tessiej, tyvärr verkar 5 knop ha gått i konkurs.. Ring och prata med dem men det är vad jag hört.. Känner mig rätt trött nu. Först planerade vi vårt bröllop men så stänger storstugan /kyrkstan ner. Så då gjorde vi om alla planer och skulle vara i umeå på 5 knop och nu stänger de också. Bara ta några djupa andetag och börja planera bröllop nummer 3 med lite eld i baken för vi vill ju gärna ha kvar vårt datum... Så om ni har tips på stabila restauranger så berätta gärna :)

  • UmeåAnkan

    Först planerade vi vårt bröllop I LÖVÅNGER skulle det stå..

  • UmeåAnkan

    Hejsan!

    Nu har vi börjat planera vårt tredje bröllop efter 2 restaurangkonkurser, börjar bli proffs ;)
    Vi har flyttat allt till skellefteå men behåller samma datum, 9:e juni, så nu ska det bli av :)

Svar på tråden Umebrudar 2011/12