Inlägg från: Smulan |Visa alla inlägg
  • Smulan

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Vi bestämde igår Flört att vi ska gifta oss den 14 Juli 2012. Vi ska ha ett mini mini bröllop eftersom vi tyvärr inte har råd till det där stora släktkalaset. Men Weeiiiii vad vi längtar. Nu ska vi bara få godkänt att få ha det datumet också=).

  • Smulan

    Hoppar in jag med. Vi kom på detta för en månad och bestämde att den 14/7 2012 ska bli vår dag=) Så vi smiter iväg till stadshuset med bara två kompisar som vittnen och vår lille son. Ett av vittnena ska fota oss och sen drar vi alla iväg till en resturang och äter. Natten tillbringas hemma. Vi ville egentligen ha ett tradionellt och har planerat i flera år och försökt spara men det går bara inte så nu tröttnade vi på att vänta. Nu bara gör vi det ;) Fetsen får komma efteråt istället!

  • Smulan
    Beccastina skrev 2012-06-14 21:25:26 följande:
    alla sätt är bra så länge i blir nöjda :)
    ja visst är det så. Och vår tanke är att festen ska bli snart så att inte någon känner sig snuvad på konfekten så att säga. Och så har vi sagt att om några år kan man förnya sina löften och då ställa till med ett "riktigt" bröllop vilket vi ska medela våra släktingar och vänner. Vi är 99% säkra på att ingen tar illa upp eftersom vi känner dem så pass bra men självklart är man lite nervös för det ändå. Jag vet att min svåger kommer bli lite besviken att han inte fick komma på bröllopsfest men det ska vi ju fixa efteråt så jag tror att han blir nöjd ändå;). han älskar bröllop men han vet och förstår också vår situation så han kommer att förstå.
  • Smulan

    Bara 8 dagar kvar nu!!! Allt är klart och jag bara väntar och väntar och väntar......hoppas på bättre väder jag med igår sa smhi regn med gråa moln och 17 grader idag säger de sol med moln och 18 grader......hoppas hoppas=)

  • Smulan

    Just nu ligger smhi sidan nere så de har nog stora problem känns det som......ja ja dagen kommer och den lär ju bli fantastisk oavsett vilket väder det är.

  • Smulan

    Palolem - vi gifter oss borgerligt fast mer enkelt än ni andra vi har inte råd med det stora bröllopet vi vill ha men det kommer bli perfekt ändå, man blir ju lika gift ändå ;). Bara 3 dagar kvar härligt!

  • Smulan
    Palolem skrev 2012-07-11 12:28:23 följande:
    Det kommer att bli toppen!!!
    Vi har många gäster, fast inte så pampigt. Vi ville ha en enkel, men fin ceremoni och en kul fest, typ. 
    Tack ja det kommer att bli toppen=) ja lite så ville vi med att ha en enkel vigsel med en kul fest=) Och det lär det ju bli ändå även om festen kommer lite efter.
    Fangoria skrev 2012-07-12 10:24:32 följande:

    MochR: Kan tipsa om "Annie´s song" av John Denver, den dansade min syster och hennes man till, och jag höll på lipa ögonen ur mig. =)


     


    Bokat tid hos vårdcentralen nu, tror jag åkt på halsfluss!!!!! Och dottern har hemsk hosta. Det är så j-la typiskt!!


    Nej fy......stackars er! Bli friska med en gång nu! Tänker på er!
    MalinLarsson skrev 2012-07-12 11:40:44 följande:

    Hej på er! Vi håller på med det sista nu och om två dagar smäller det! :D Känns helt sjukt och overkligt just nu bara.


    Jag kommer nog inte att vara in här något mera innan lördag så jag vill bara önska er alla STORT LYCKA TILL! Se till att njuta nu och så vill jag gärna se bilder sen från er stora dag! Tusen tack för stöd och pepp. NU KÖR VI! :D


    Stort grattis till er också och lycka till! Ja bilder efter vore kul=)!
  • Smulan

    Ja herregud igår kväll hoppade jag högt av ett mail från kanslisekreteraren på kommunen som ville kolla att det hon fått in stämde alltså att VF hade sagt att vi skulle vigas på annat ställe (vi ska vigas i stadshuset). Jag skyndade mig att maila tillbaka att nej nej nej det stämmer inte alls. Imorses ringde jag VF och frågade och han fick smått panik när han insåg att han hade kört ihop de tre vigslarna han skulle ha runt samma tid. Det slutade med att vi fick en ny VF som var i stadshuset och hade en vigsel precis innan oss så hon skulle ta vår istället eftersom den vi fick från början inte hade en chans att hinna tillbaka dit efter den han skulle ha innan. Tur att jag kan le åt det...men lite panikartat blev det allt.

    Idag köpte vi lite bubbel vi ska ha på kvällen och skåla i så nu är precis allt färdigt!
    Bara att slappna av nu då=)!

  • Smulan
    AnnMurr skrev 2012-07-12 20:12:07 följande:
    Oj, ni är färdiga idag? Imorgon ska vi smycka lokalen. :)
    Gud vad bra att det löste sig och skönt att du kan le åt saken nu! Ingen idé att gräma sig om någonting som ändå ordnat sig till slut.

    Jag ska nog skåla lite idag jag också. Har just tränat, ska basta. Imorgon kör allting igång!

    Lycka till tjejer!
    Japp vi var helt färdiga igår men det beror på att vi inte har ett tradionellt bröllop utan ett pyttelitet mini mini bröllop på stadshuset med vår son och våra två vänner. På söndag kommer våra familjer och firar lite privat och den större festen kommer om en månad.....jätte skönt att inte ha all press på sig med en gång vi fördelar ut det lite ;)

    ÖNSKAR ER ALLA LYCKA TILL OCH ETT STORT GRATTIS PÅ ALLAS VÅR BRÖLLOPSDAG ;P
  • Smulan

    Nu är vi gifta! Hjärta Hur gick det för er alla?
    Vi hade en perfekt dag precis så lugn och intim som vi ville ha den. Det var uppehåll och ganska varmt och till och med solen tittade fram lite=) Så underbart!

    GRATTIS PÅ ER ALLA!

  • Smulan

    Vår dag var till 99% regn fri det droppade lite när vi klev i bilen på väg till fotograferingen och sen höll det upp hela dagen och kvällen. Vi hade perfekt foto väder alltså lite mulet men så pass att man kunde skymma solen bakom molnen. Här här vi!


  • Smulan

    ja alla är sååå vackra och ni ser alla lyckliga ut....=) det är bra för det var vi också;)

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012