Inlägg från: Josefin521 |Visa alla inlägg
  • Josefin521

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Å vilken bra tråd, denna har jag inte set tidigare! Vi gifter oss också samma datum. Klänning är beställd och skulle skickas i slutet på april men den är fortfarande inte klar... Band, tält och mat är bokat. Det som är kvar är ring till mig, serveringspersonal, festhäfte samt tipsrunda. Inte långt kvar nu....

  • Josefin521

    Tjohoohoo, snart är det dags, är så perrig och nervös! Kul att så många blev hippade i helgen, låter som om ni haft det toppen! Jag blev hippad i början av maj och anade ingenting. Dagen var helt underbar!


    Hur känner ni andra? Är ni pirriga? Jag är så nervös att jag nästan vill kräkas... Förra veckan bröt jag ihop för att jag var så trött på att bara vänta, vänta och vänta! Jag vill att det skall vara den 14 NU!


    Vad har ni kvar att fixa? Vi har inte bokat tårtan ännu så det måste tas tag i här nu i veckan, annars är allt klar.

  • Josefin521

    Idag lämnade jag in ringarna för gravyr, i helgen blev vi klara med bordsplaceringen och idag gick festhäfterna i tryck! Nu är det verkligen nära!!


    Vi är inte klara med musiken i kyrkan ännu, träffade dock prästen i helgen som sa att kantorn var superduktig så får hoppas på bra förslag därifrån. Prästen var för övrig helt grym, jätterolig och modern!


    Hur går det för er andra? Har ni mkt kvar? Och framför allt: vad tror ni om vädret?????

  • Josefin521

    Anledningen till att jag är så nervös för vädret är för att vi skall ha festen i ett tält, visserligen ett stabilt tält med stålbjälkar, trägolv och riktiga väggar osv men blir det kallt är det inge kul! Jag tänker också på bilderna vi skall ta efter vigseln...


    Jag är normalt sätt en väldigt positiv person och varje gång jag är hemma och hälsar på eller pratar med min sida av familjen tror alla på sol och är väldigt positiva. Däremot förebereder sig min blivandes sida för katastrof och dem kan inte prata om ngt annat än regn och storm och jag blir så påverkad av det. Hoppas verkligen dem har fel :)

  • Josefin521
    väktarbrud skrev 2012-06-27 10:33:59 följande:

    Josefin521 och MalinLarsson: Det finns filtar på Jysk för 13 kr styck!
    De på Ikea har jag för mig kostar 69 kr styck.


    Vi har köpt 30 stycken sådana till vårt bröllop nästa helg, man vet ju aldrig hur vädret blir :)


    Tack för tipset, det ska jag kolla på :)
  • Josefin521
    Vivvi86 skrev 2012-06-27 11:11:15 följande:
    Vi ska också vara mycket ute under bröllopet så jag hoppas att vädergudarna är med oss alla :)

    Vi har fortfarande lite att pilla med, är inte klar med festprogrammen, menyn, hur dukningen ska vara, bordsplacering, gravyr på ringarna... men annars tror jag det mesta börjar sätta sig.

    Vi åker på bröllopsresan på måndagen efter bröllopet så det är lite att småfixa inför det också ;)
    Då är vi i sammts, får bara hålla alla tummarna! Och blir det dåligt väder är det bara att bita ihop och fokusera på det som är bra! Vi blir ju gifta i alla fall :) Vi åker också på resa på tisdagen efter bröllopet och som sagt, där är det ju en hel del att ordna med.
  • Josefin521
    MalinLarsson skrev 2012-06-27 09:00:36 följande:

    Josefin521, strunta i dem. Vad är det värsta som kan hända, egentligen? Jo att folk fryser och att ni inte kan ta kort utomhus. Men ni kanske kan köpa filtar billigt på typ ikea? Sedan så ser ju folk själva vad det är för väder och klär sig förhoppninsvis därefter eftersom de vet att de ska vara i ett tält. Tältet lär väl iallafall inte blåsa bort? Bilderna kanske ni kan ta någon annanstans än just utomhus? I kyrkan eller i någon häftig lokal?


    Tänk de som planerar att gifta sig utomhus i Sverige?! Då måste man vara en aning galen :)


    Om någon vecka borde vi ju kunna se ungefär vad det ska bli för väder iaf och rätta oss efter det.


    Helt rätt, skall bara fokusera på det som kommer blir bra! Allt löser sig :)
Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012