Inlägg från: qdgirl |Visa alla inlägg
  • qdgirl

    Fler som gifter sig 14/07-2012

    Vi kommer oxå att gifta oss den dagen och nu är äntligen klänningen och skorna fixade och barnens kläder nästan klara de med, vigselringen är beställd. Fler och fler pusselbitar börjar falla på plats. Kommer även vi ha ett litet bröllop, kring 25 pers och ska försöka fixa mycket själva.

  • qdgirl

    Vi kommer oxå vara ute, då vi tänkte hålla till i ett stort tält. Hoppas verkligen att de inte lovar massa regn, annars får vi väl bli varma när vi slåss med alla myggen.

    Kommer att åka och hämta min brudklänning nu i helgen och hämta ut vigselringen samt lämna in våra förlovningsringar för grayvr och putsning. 

    Sen börjar de välä bli dags å förbereda för mat och alkohol inköpen.

    Brudbuketten samt dekorationer ska jag iväg och beställa idag ocå. Märks verkligen att det börjar närma sig mycket att tänka på. 


    14/7 2012
  • qdgirl

    Ser ju inte allt för lovande ut med regnet, men är ju fortfarande några dagar kvar, hoppas de hinner ändra sig.

    Har endel mat och dryckinköp kvar att göra, sen blir de väl att starta med matlagningen så småningom men kommer få lite hjälp som tur är.

    Sen ska ringarna hämtas ut i veckan och sambons kläder som han ska hyra, är lite i valet å kvalet om vi ska hämta ut den själv eller om mina föräldrar får göra det då det är 3 timmar bilresa enkel väg, känns nästan som i längsta laget när det är så mkt annat som ska fixas.  


    14/7 2012
  • qdgirl

    Om väderprognoserna håller i sig tror jag vi kommer att frysa ihjäl, 11grader å regn.... hoppas på ändring. Annars får man väl ta å värma varandra. 

    Vi kommer att gå in till trumpet voluntary och ut till rondeau, bestämde oss förra veckan.  

  • qdgirl

    Vi hade lite regn under fm och just efter vigseln och när vi stod på kyrktrappan. Men under fotografering och resten av kvällen hade vi en underbarn dag lagomt varmt och inget regn.

Svar på tråden Fler som gifter sig 14/07-2012