• Anonym (Undra­r också.­..)
    Äldre 11 Aug 15:19
    24498 visningar
    29 svar
    29
    24498

    Han vill inte hångla

    Skulle du skriva till en sexrådgivare, så skulle du säkerligen märka att den funderingen finns bland MÅNGA av oss flickvänner och fruar.


     


    Jag tycker själv att det alltid är så att mannen älskar att hångla och tungkyssas hur mycket som helst i början.


    Sen varför det avtar, kan man ju verkligen fråga sig. Om det bara skulle betyda att vi vore så dåliga kyssare, så borde de väl inte vilja alls i början heller.


     


    Själv så tycker jag det är jättesorgligt och saknar intimiteten i hångel och kyssar, från vårt första år tillsammans.


    Och det även om jag faktiskt måste säga att min make inte är något vidare på att kyssas. Jag har dock varit med om en som var värre... Honom fick jag skador av, eftersom han trodde kyssar gick ut på att trycka tänderna mot varann. Inga läppar, ingen ömhet, inga tungor. Hemskt! Och obehagligt såklart!


    Men jag älskar min make ändå, för en massa andra underbara saker med honom. Och det där med att han inte hånglar annat än under sex, det har jag liksom lärt mig att stå ut med. För så har alla killar gjort så småningom hittills, och jag har hört detsamma om väldigt många andra män också.


    Dock blir jag absolut pussad på varje dag, så jag klarar mig nog ändå...


    Men jag undrar verkligen också varför killar inte verkar tycka kyssar är viktigt, när de väl kommit in en bit i ett förhållande. Tycker de innerst inte om det alls, och gör det bara för att vara snälla, eller för att lyckas lägra kvinnan?


     


     


     

Svar på tråden Han vill inte hångla