• Bmw

    Skelleftebrudar 2012

    Vi ska gifta oss nästa år på hösten så det är intressant med tips med allt som rör skellefteå :)

  • Bmw

    Ingen som har något bra förslag på lokaler att hålla bröllopsfesten i?


    Helst inte utanför stan, men ändå inte mitt inne i smeten.

  • Bmw

    Tack för svaren, odd fellow och pro visste jag om sedan tidigare. Men då vi vill ha fyrverkerier på kvällen så känns det som lämpligast att inte vara i största smeten så att säga. Jag skulle gissa att vi komemr att landa på runt 50 personer så det behöver ju inte vara den största lokalen som finns! Men man vill samtidigt hitta en lokal som känns rätt, vilket är lättare sagt än gjort!

  • Bmw

    Jo jag älskar också fyrverkerier, vi förlovade oss på nyårsnatten under alla de underbara färgerna :)


    Tillstånd har jag koll på att det kommer att behövas. Det har jag för mig att man ansöker om hos polisen.


    Tur det är ett bra tag kvar så man får leta igenom stan på en bra lokal :)

  • Bmw

    Jo till hösten nästa år. Vi hade sagt inom ett år eller år därpå och efter som vi förlovade oss den 1:a januari så är 2013 inom ramen :) Det känns dock bra att ha tid på sig att planera och hinna spara ihop till budgeten! Haha ja det är inte alltid lätt att veta. Har läst någonstans att Aurum inte är något ställe att rekommendera. Det kanske var ni som hade skrivit det?

  • Bmw

    Bokade kyrkan igår! Ska bli roligt nu när man har som grundstenen i planeringen :)

  • Bmw
    daniiel skrev 2012-06-13 11:51:09 följande:
    Vad roligt! :) Vilken kyrka blir det?

    Ja, då är ju som ett datum och vigselplats spikat, så då har man något att utgå från i den övriga planeringen.

     


    Det blir i landskyrkan :) Jo nu kan man ju börja leta lokal och bygga vidare. Det är ju en hel del som ska ordnas så. Men det känns bra att ha lite tid på sig med att leta lokal!

  • Bmw

    Hanna05: Kringlan stängde för sommaren idag, så du får nog vända dig till ainas och höra isf tror jag. Det ska ju vara samma ägare så! Beroende på när du ska ha tårtorna. :)

  • Bmw
    daniiel skrev 2012-06-15 16:20:22 följande:
    Vi firar vår bröllopsdag i augusti och vill bjuda in några vänner på middag. Räknar med att bli ca 20-30 personer. Är det någon här som vet av en lokal man kan hyra till vettigt pris? Helst i stan. Vi börjar få slut på alternativ :/
    Odd fellow eller Pro? det är väl centralt men det beror väl helt på vad du vill ha för lokal? fast du kanske redan har kollat där eller strukit dom från listan? :) Men jag vet inte vad det kostar att hyra dem dock!
  • Bmw

    Köpte min klänning i förrgår. Dock är det ju så väldigt länge kvar. Men jag kommer absolut inte att ens titta åt någon annan. Den är helt underbar :)

Svar på tråden Skelleftebrudar 2012