• Jea

    Skelleftebrudar 2012

    Hänger på jag me. Är det någon som har nå tips på lokal? Vi funderar på Nyhamnsgården, men drömmen är en loge eller någont liknande vid vattnet eller en vid en sommaräng... Det blir ett sensommarbröllop.

  • Jea
    daniiel skrev 2012-02-21 22:05:24 följande:
    Har ni kikat om logen på Kyrkholmen? Jag vet att den har gått att hyra förut iaf, men vet inte hur stor den är eller hur den ser ut invändigt. Det finns också en loge på campingen i Bureå som går att hyra, det är bra storlek på den och den ligger precis vid älven. I Ljusvattnet ska det finnas en dansloge som går att hyra. Det finns väl en loge på travet också som går att hyra? Finns en loge på Moröbacke som går att hyra också. Finns säker ännu fler också :)
    Tack för alla tips daniiel , hörde just om en loge i Klutmark som kan vara värd att kolla upp... Kyrkholmen är ju riktigt mysigt, men tänker att det inte blir lika privat då.
  • Jea
    Johannalun skrev 2012-02-22 08:58:23 följande:

    Coolt med fjädrar, kan tänka mig att min syster skulle unna ha lknande på sitt bröllop. Kul med något eget!


    Tack, ska kolla Interflora.


     


    Jea:


    Ni har ju tuvagården vid älven - destinationskelleftea.se/sv/Destination/Ata/C... , och annars är ju ytterholmen ett tips. Jag har inte varit där själv så vet inte hur många man rymms och liknande, men jag tror de kan vara värt att kolla upp! www.ytterholmen.se/


    Det var ju bra tips, men Tuvagården är väl i kyrkans regi, undrar just om man får dricka alkohol där då...
  • Jea

    Nu känns allting riktigt spännande...


    Vi har flyttat datum till mitten av aug jämfört med en vecka senare.


    Många saker börjar rulla på, ett av våra värdpar "luskar" efter liveband så det är bara att hålla tummarna.


    I morgon ska vi fixa det slutliga med inbjudningskorten, längtar tills de kommer ut... Börjar vara lite svårt att inte berätta något för våra nära och kära...


    Längtar!!!

  • Jea

    Glömde fråga er om ni har några tips på en fotograf som inte är svindyr och som båda fotar utomhus och som gärna har lite roliga ideer?


     


    Hoppas på tips!

  • Jea

    Daniiel, tack för tipset om fotografen! Så tjusiga ni var på ert bröllop. Hur gjorde ni? Hade ni henne hela dagen, eller hade ni någon som filmade? Vi har inte riktigt hunnit tänka på det ännu. Det var våra värdpar som frågade oss hur vi hade tänkt göra.

Svar på tråden Skelleftebrudar 2012