• JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!


    Som sagt, finns det fler brudar än jag som gifter sig 7/7 2012? Tänkte det kunde vara kul att veta lite hur långt ni har kommit med era planer, vilka funderingar ni har och så vidare... Kunde vara kul att följas åt fram till den stora dagen! :)


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 21:12
    Vi som är med i tråden så här långt:

    JNT bor utanför Värnamo, gifter sig i Åminne som också ligger utanför Värnamo
    sofi 88 bor och gifter sig i Jönköping
    operfekt bor och gifter sig i Härryda
    Mrs S 2012 bor i Linköping, gifter sig i Skottland
    kaffeälskaren bor och gifter sig i Göteborg
    AA120602 bor och gifter sig i Kungsängen
    Vingilot bor i Norrköping, gifter sig i Kungshamn

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:04
    linduspindus76 bor i Stockholm, gifter sig på Ljusterö
    Bonzo2012 bor i Göteborg, gifter sig på Skaftö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-24 23:28
    Anna88 bor i Helsingfors och gifter sig i Kronoby, Finland
    tout lamour lamour bor i Norrtälje och gifter sig i antingen Upplands Väsby eller på en ö utanför Norrtälje

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-08-31 17:43
    Berlan gifter sig i Gammelstads kyrkstad utanför Luleå
    lycka2012
    lundabrud

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-09-12 21:18
    lycka2012 bor i Göteborg, gifter sig i Italien
    Dazzle bor och gifter sig i Bredaryd utanför Värnamo

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-19 19:58
    Suzanne
    vilja gifter sig i New York
    zinizune gifter sig på Orust

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-10-30 23:24
    knyttan gifter sig i Kalmar
    Cissy85 gifter sig i Växjö

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-11-12 00:12
    lazyp gifter sig i Piteå
    Kalumi gifter sig i Linköping
    lovingyou
    sweet gifter sig i Malmö
  • Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!
  • sofi 88

    Näst sista natten som ogifta! Jag och m2b har dansat vals tills svetten lackade, börjar göra framsteg sakta men säkert. Har handlat de sista prylarna, förutom mjölk(GLÖM INTE KÖPA MJÖLK TILL KAFFET SOFI!!!), så imorgon blir det pynt av lokal frampå eftermiddagen. Spotifylistan är finputsad och jag har gjort så alla är tillgängliga i offline mode, det var ju tur man tänkte på det... Sen kommer datorn låsas med både ett och två hänglås så ingen får pilla på listan. Finns inget värre än folk som byter mitt i låtar. 

    Börjar bli heligt trött på alla försäljare som försöker utnyttja en när man säger att man köper prylar till bröllop, då tror de att de kan lura på en vad som helst och det eviga mantrat "En sån dag ska det bara vara perfekt!". Usch, blev så trött på butiksbiträdet idag som försökte sälja på mig både 2 och 3 par strumpbyxor och kanske även knästrumpor på det, IFALL det skulle gå sönder. Nehej du kände jag. Det är precis som de säger "EN DAG", ingen bryr sig om det går en maska på strumpbyxorna om man har långklänning för de syns inte ändå. PUST. Ingen annan som märkt av detta? 

  • satinsilk
    I morgon gifter vi oss brudar!!

    Gahhhh!! Får panik på de här jäkla väderprognoserna! Enligt yr.no så blir det fint, men enligt resten blir det regn. Vad ska man tro på lixom? Är ju i valet o kvalet att ändra vigselplatsen...

    sofi88: Jo, tack! Försäljarna tar varje chans de får att lura på en grejer. Blev mest irriterad på frisörena. Ville ju gå runt lite och höra mig för om priser, men de i princip bokade in mig på studds allihopa. En fick jag till och med ringa och avboka, för jag kände att jag inte kunde göra det i salongen. Helt plötsligt hade hon satt upp tid för både det ena och det andra, och jag fattade inte vad som hände riktigt...Priset var ju underbart det med. 3700 kr! FörvånadNepp, har så kort hår, så jag tror inte man kan göra så mycket med det så jag fixar det med hjälp av en väninna....gratis... :)

     
  • David

    Jag och Johanna gifter oss i Växjö imorgon 7/7, vid Teleborgs slott. Det såg länge ut att bli katastrofväder med åska och regn hela dagen, men nu verkar det bli uppehåll. Vi håller tummarna och övar på bröllopsvalsen för fullt. :)

    Lycka till imorgon hela gänget! 

  • Växjöbrud2011

    Jag gifter mig också i Växjö imorgon, och nu lovar de visst strålande solsken och 30 grader... tänk vad det kan vända! Lycka till allihop :)

  • sofi 88

    Nu är vi gifta och min man förbereder vår frukost som svärmor lämnade ingredienser till som jordgubbar, passionsfrukt, färska frallor, champagne med mera. Kunde inte vara lyckligare eller nöjdare med dagen igår. I kyrkan darrade bådas stämmor i löftena och tårarna forsade ner för kinderna på både oss och gästerna. Solisterna sjöng helt underbart. Efteråt väntade tur i kompisens amazon och där fanns cola och godis till oss så vi fick en tur för att smälta intrycken lite. Själva festen blev också otroligt lyckad, alla dansade efter maten och röjde rejält. Allt från gammalmoster på 65 år till lillebror på 21. Nu tar vi semester. Återkommer med bilder!

  • 7juli

    Hejsan alla brudar, nu är vi FRUAR!!! =)


    GRATTIS till er alla, känns super bra för min del!


    Har inte hunnit vara in här på länge och vi fick mer strul med vår planering än det som redan var, allt från att lokalen vi hyrt visade sig inte vara hyrd utan ingen visste vart man gjorde det. Vi blev hänvisade än hit än dit, men det löste sig till sist, sedan har det varit lite andra små grejjer oxå! Våra ringar hant vi oxå få, dagen innan! ;)


    Men gift blev vi och gårdagen blev helt underbar och utan några missöden klarade vi oss igenom den, svårt att fatta att man nu är fru och inte sambo något mera! =)


    Bilder kommer senare, när vi hunnit kika igenom dessa! =)

  • sofi 88



    Tittar igenom alla bilder och njuter av minnena. 
    Kommer bli svårt att välja till tack korten för det finns hur många som helst!
    Hoppas alla andra brudar hade en lika underbar dag som vi! 

  • knyttan

    Vi hade en helt fantastiskt underbar dag!! Allt klaffade, till och med vädret!! På torsdag kväll så gick jag upp i limningen över stressen då vi skulle få alllt färdigt på två dagar istället för tre, men trots det så var vi ändå klara med allt på fredag eftermiddag vid tresnåret och kunde åka hem och varva ner och bara softa... Tur var det för vi sov sjukt dåligt både jag och min man de sista dagarna innan. Men i lördags morse var all trötthet som bortblåst! Underbart underbart underbart!! Har tjuvkikat på en hel del kort men vi har inte fått över dem i datorn än eftersom kamerasladden är förkommen i röran efter bröllopet Glad Ser riktigt bra ut dock!

  • knyttan

    Grattis till alla nyblivna fruar här också förresten!! Har precis bytt mitt namn på facebook, känns sjuuuukt bra Cool

  • Berlan

    Vår dag var verkligen helt perfekt, kunde inte önska oss en härligare bröllopsdag och allt blev precis som vi hoppades. Det var väldigt många som höll underbara och känslosamma tal och vi lekte roliga lekar och åt underbart god mat. Grattis till alla nygifta!

    Har inte tillgång till så många bilder men här är en härlig iPhonebild från Facebook i alla fall!


Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!