Inlägg från: sofi 88 |Visa alla inlägg
  • sofi 88

    2012-07-07 Fler än jag?!

    RhjärtaC: Vi vill skicka ut våra tidigt eftersom juli är semestertider och det finns egentligen ingen anledning att vänta mer eftersom vi vet vart vi ska vara och kyrkan är bokad :) Så det blir antingen någon av de kommande två helgerna som vi skickar alternativt andra veckan i februari pga att m2b är på utbildning i Frankrike och Paris i tre veckor i mellan. 

    Angående underkläder så hade jag först inte tänkt ha bh eftersom det är skenor i klänningen och den är i siden så rätt tung och varm som den är men vill inte riskera ett enda stort uniboob så hoppas bhn funkar. Känner att jag inte kommer ha något raffset på mig utan bara fräscha å nya underkläder, vill du ha det är en rekommendation att ta på det när ni kommit till sovrummet istället för att gå runt med det en hel dag?  

  • sofi 88

    Fick hem min wonderbra idag och måste säga att den är lite liten i storleken. Jämfört med chantell skiljer det minst två storlekar skulle jag säga :/ Får hoppas bysten minskar lite till sommaren, haha, mer träning får det bli och mindre chips!

  • sofi 88
    lovingyou skrev 2012-01-10 18:48:39 följande:

    Sofi88, Du ska inte byta den till en större då? Fast träning är alltid bra men lite chips måste man få äta


    Jag är osäker på vilken storlek jag i så fall skulle ta... Men jag ska prova fler bhar i butik å så får vi se om jag skickar tillbaka, byte eller hur jag gör. Men jag blir så SUR när det inte passar :o Hatar prova BHar!
  • sofi 88
    Mrs S 2012 skrev 2012-01-10 21:14:17 följande:
    Den finns på Lindex om du har ett sådant i närheten!

    Tyvärr har lindex i alla fall i jkpg slutat sälja Wonderbra :( På twilfit hade de inte rätt storlek på deras andra märken men de skulle få in en 70 F som man tydligen fått nu framåt februari men hon tipsade mig om sthlm eller gbg... Får se om man hinner en sån resa, mamma tjatar med å tycker vi ska åka till gbg istället för å få ett bättre utbud.


    Det där med mardrömmar känner jag också igen. Drömde att vi skulle vigas på en återvändsgata utanför mammas å pappas lägenhet å klänningen var då inte insydd... Så den satt som skräp å så var det som sagt på en asfaltsväg vi skulle gifta oss... Hm...


    Ringde en chokladbutik i stan för hörde att de skulle ha billiga tårtor, 31 kr biten är ju inte så farligt. Men de ville att vi skulle skriva ner våra önskemål och det är ju svårt å önska rätt upp och ner :o Hur bestämmer man sånt? :o

  • sofi 88
    lovingyou skrev 2012-01-13 16:34:10 följande:

    Nej 31 kr är inte farligt! Ja, vad bestämmer man? Fyllning och hur den ska se ut eller? Vad tycker ni om mest?? =)


    Vi ska också ha en chokladtårta, fast från ett vanligt bageri, ingen "bröllopstårta" men ändå , blev ungefär 17kr biten. Sen ska jag köpa vitt sidenband och ha runt tårtan, och köpa antingen blommor eller något annat att ha på. Hoppas det blir bra


    Ringde runt idag och kollade priserna, på ett ställe var det över 45 kr/biten, något 32, å så lagott på 31 då men då ringde jag citygross för har läst att folk köpt därifrån, funderar på vanlig prinsess, å det skulle gå på 189 kr/tårtan å vi behövde nog fem till våra evnetuella 55 pers. Då blev det 945  kr inkl. ställning... istället för 1700 från lagott... Mamma tyckte vi skulle köpa hem en tårta därifrån någon gång å testa vad vi tycker. Sjukt mycket billigare...
  • sofi 88
    lovingyou skrev 2012-01-15 06:58:19 följande:

    Det var ju verkligen skillnad på tårta och tårta. Vi älskar choklad så det är perfekt tårta för oss :)


    Vi ska ha kaffe och tårta hemma,ska inte köpa en ställning men tänkte köpa fat från Chilli, det var billigt , 29kr st :D


    Ja beställa en prov tårta var ingen dum idé! Det ska nog jag också göra :) Måste hitta ett bra tillfälle bara, så att man har några gäster hemma, att jag inte äter upp hela tårtan själv :D Har varit utan sötsaker i två veckor nu, har lovat vara utan till 1februari , får se om man lyckas hålla det...!


    Ja men det är skillnad, är rädd att bara för att den är från citygross är den inte så god... Det är ju såklart mycket mer kärlek bakom en tårta från "la gott" typ... Men vi ska se om vi kan köpa en när någon fyller år eller vi bara ska fira något i familjen :D Så får alla provsmaka, tror det kan vara en bra idé, å framförallt se så man slipper äta allt själv :D Sa till m2b att vi allt får köra godisförbud till bröllopet, tror vi behöver det för att komma ur socker å chips träsket. 

    Växjöbrud2011: Jättefin klänning :) 
  • sofi 88

    Nu är alla adresser skrivna och kuverten igenslickade.
    I veckan ska vi köpa firmärken å skicka iväg allihop :) 
    Det som är lite tråkigt är att m2b åker till Frankrike på utbildning å är där i 3 veckor från och med söndag, så om vi nu får några gratulationer (trots att alla redan vet) så är det bara jag som får höra det antagligen.
    Men det kan jag behöva i min ensamhet i kalla Sverige, hehe.
    Åker dock ner på en weekend till Paris där m2b möter upp mig om två veckor <3

  • sofi 88
    kaffeälskaren skrev 2012-01-16 22:44:22 följande:
    Sofi vad härligt att det är klart nu men jag förstår samtidigt att det känns trist när den man älskar är borta och så länge. Då ska jag inte gnälla min var bara borta i tre dagar. Börjar bli måttligt less när det gäller min klänning. Var lovad att den skulle komma i mellandagarna. Det gjorde den inte, blev sedan lovad att den skulle komma som i förra veckan, inte heller då hade den kommit så nu hoppas jag på ett positivt besked imorgon.
    Det är bara att bita ihop :) Han har ju trots allt flyttat hem till mig i jkpg igen efter ett helt år i sthlm där han bara var hemma på helgerna, å då inte ens varje helg :/ Men man vänjer sig lite, han har ett sånt jobb som kräver att han är borta 2-3 nätter i veckan... 
    Fy vad tråkigt med klänningen! Har du beställt i butik eller är det kinasida? Hoppas den kommer snart! 
  • sofi 88

    Kaffeälskaren: Skönt att ha fått någon form av besked i alla fall och att det inte är så stressigt än :)

    Hanna1102: Åh, jag är inte avundsjuk på det upplägget med varsin sida av jorden :/ Måste kännas väldigt tungt men roligt att kunna flytta ihop sen och slippa pendlande!  

    Idag skickade vi våra inbjudningar! (om någon här påpekar att det är tidigt så är vi mycket väl medvetna om det men det är så vi vill ha det :D ) Känns hur bra som helst. Vi hade även möte med en som antagligen ska fixa maten åt oss, och det kändes så bra! Blir nog smaker genomgående i stilen sommarfräscht å citrussmaker. 
    Förrätt blir nog kall grön ärtsoppa med wasabi, vi ska provlaga, å till det ett spett heta räkor och någon form av kuvertbröd. Huvudrätt blir nog vår underbara citronmarinderade fläskfilé som serveras kall, å till det potatiskaka i någon folieform eller vad vi hittar för form. Å så på borden ska det stå sallad med typ ruccola, körsbärstomater, färsk annanas å kanske lite granatäpple, ska prova det med, så det blir snyggt med färgklick å känns lite speciellt. Efterrätt blir nog hallon/lime sorbet och kanske någon chokladbit till. Tror det kommer bli väldigt bra.

    Dessutom ska vi på fredag åka och kolla på ett radhus som vi är supersugna på att köpa och det är egentligen ingenting som hindrar oss eftersom det ligger under vår budget för hus <3 Vi har iprincip redan flyttat in i tankarna :D Och ett tecken på att säljaren är angelägen är att vi lyckats få en privat visning nu på fredag eftersom M2b ska iväg till Frankrike på söndag när visningen egentligen är. Så då kanske vi lägger bud redan på fredag! Ibland känns livet bra härligt alltså :D  

  • sofi 88

    AA120602: Huset ligger i Habo, som ligger utanför Jönköping :)
    Både jag och m2b är uppvuxna där, eller ja, jag flyttade när jag fyllde 9 och han bodde där mellan han var 5 och 15 typ. Vi gick faktiskt på samma lågstadieskola under ett år har vi kommit fram till i efterhand, kände inte varandra på den tiden då det skiljer tre år mellan oss :) 

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!