Inlägg från: JNT |Visa alla inlägg
  • JNT

    2012-07-07 Fler än jag?!

    sofi 88: Jo, jag såg det, men jag tänkte vi kunde lägga i trådstarten så kommer alla upp på en gång när man går in på inlägget. Istället för att behöva scrolla?

  • JNT

    sofi 88: Jag blir sjukt nyfiken på ditt bröllop nu när jag ser att ni gifter er i Jönköping! :) Var ska ni vigas, ha festen och allt? Tycker det är alldeles för sällan det dyker upp smålänningar här på BT. :)

  • JNT

    Inte Jönköping, kommer från en av alla småbyar utanför Värnamo, men är ju i Jönköping ibland i och med att det är den närmaste staden. Vi gifter oss borgerligt, utomhus om det funkar med vädret, i vilket fall som helst blir både vigsel och fest på Åminne Bruk. Så himla häftig lokal där! :) Vi kommer också göra en del av maten själva, vi har vänner som kommer ner från Stockholmstrakten och hjälper oss. De driver en catering däruppe, så de kommer ju avlasta oss rejält. Vi funderar på att att beställa varma rätter från en catering, då vi ska ha buffé. Har bokat vigselförrättare och fotograf också, sen har vi inte kommit längre. Men det är ju långt kvar. :)

  • JNT

    sofi 88: Ja, bor man i Jönköping har man nog ingen större anledning att åka till Värnamo, om man inte känner nån här förstås. :) Häftigt att ni gifter er i en kyrka du har så mycket anknytning till!! Visste inte vilken det var, så jag googlade och måste säga att den är riktigt vacker. Kommer nog bli jättefint!


    Vi får hålla tummarna för fint väder i hela landet, så alla brudarna i tråden får en riktigt fin dag! ;)

  • JNT

    Nu har jag fått upp alla brudar i tråden som angett var de bor och var de ska gifta sig. Det är några som inte lämnat nån info, hoppas ni skriver igen! Annars lägger jag bara upp era nick. :)


     


    Om jag har missat nån av er som redan skrivit, inboxa mig eller skriv i tråden så lägger jag till er. BT har krånglat en massa för mig idag, så det kan ha blivit lite galet...

  • JNT

    Linduspindus: Jag tycker tiden går alldeles för sakta!! Men det är väl för att vi har så mycket oklart o jag vill egentligen börja pyssla o greja, men det är väl bäst att avvakta tills vi har lite mer klart. Längtar!!

  • JNT
    sofi 88 skrev 2011-09-07 11:06:18 följande:
    På Kristina brud och fest :)
    Är det bra där? Har tänkt ta en sväng dit nämligen, har dreglat vid deras skyltfönster några gånger... ;P Behöver man boka tid eller?
  • JNT

    Oj, vad långt ni har kommit allihop!! Och så fina klänningar ni har!! :)


     


    operfekt: Älskar dina ringar!! Får jag vara lite ofin och fråga hur mycket de kostar...?

  • JNT
    operfekt skrev 2011-09-12 21:31:39 följande:

    Tack! :D
    Självklart får du fråga!
    Förlovningsringen är inspirerad av en titanring från titanringar, men hittade ingen vigselring som jag fastnade för i titan, så efter tips från en vän hörde jag av mig till www.starofdiamonds.com/ & hörde efter om vad den skulle kosta att göra i vitt guld, med en vigselring till som jag hittade på en amerikansk sida.
    Fick ett paketpris på 8400, eller 3290 för förlovningsringen & 5884 för vigselringen.
    Kändes som ett riktigt bra pris, så slog till! =)


    Ja, det måste vara ett riktigt bra pris! Tack för tipset, ska kolla med dem jag också!!
  • JNT

    operfekt: Nej, det där med klarhet känns inte så viktigt för mig heller, så länge den är fin att titta på. Tar gärna mailadressen! Du kan ju inboxa mig om du vill! :) Tack snälla söta för hjälpen!

  • JNT

    linduspindus: Grattis!! Så kul att ni får det datum ni vill ha! :)


     

  • JNT

    Känner mig så himla glad och nöjd!! Har träffat vår vigselförrättare och han mer än motsvarar våra förväntningar! Han är helt öppen för alla idéer vi har och uppmuntrar oss att göra ceremonin så "vi" som det bara går. Berättade om andra vigslar han har förrättat, så vi fick lite inspiration därifrån. Känns så bra med borgerlig vigsel nu!


    Den enda som inte gillar det är svärmor. Hon är troende, men tycker uppenbarligen att det är bättre att vi fortsätter leva i "synd" än att vi gifter oss utan en präst som ger oss Guds välsignelse. Försöker inte hänga upp mig alltför mycket på det, men vill ju samtidigt att alla ska vara glada och nöjda med våra val!


     


    Har ni tänkt på en sak förresten? Snart är det bara nio månader kvar till vår dag!! :)

  • JNT

    Suzanne: Du har ju redan fixat det viktigaste! Datum, plats och någon som förrättar vigseln är ju faktiskt (nästan) allt som behövs.


     


    Jag var på bröllopsmässa utanför Halmstad förra helgen och hoppades på mycket inspiration och idéer, men kammade noll!! Blev lite besviken först men så insåg jag att anledningen till att jag inte blev hög på all inspiration som fanns berodde på att jag redan är väldigt inspirerad och fler idéer behöver jag inte, jag har fullt upp med att reda ut de jag redan har. BT är bättre än de flesta mässor tror jag. :) Men kanske åker på nån mer mässa ändå, det är ju ganska kul faktiskt!


     


    Har förresten börjat fila lite på beskrivningar av gästerna till festhäftet. Kommit på en och annan riktigt lyckad faktiskt! Gillar beskrivningen av en av mina barndomsvänner: "Sjukt hälsointresserad datornörd med stor förkärlek för katter." Stämmer verkligen in! :)

  • JNT

    Det blir nog ingen särskild bröllopsresa för vår del, vår budget är ansträngd som det är. Men om vi hade pengar skulle vi åkt till Italien! Mannen har aldrig varit där och jag skulle vilja visa honom detta underbara land! :)


     


    Pysslar ni nånting förresten?


    Jag ska sy servetter av kökshanddukar, har börjat så smått. Vi sparar på glas- och konservburkar som jag ska piffa till och använda som vaser och ljuslyktor.


     


    Tror förresten att vi kommit på lite vilken färgskala vi vill använda, det blir nog vitt, grått, blått och lite lila i olika nyanser. Vad tror ni om det? Känns det för "vintrigt" att ha mitt i sommaren?

  • JNT

    Wiihoh! Bara 8 månader kvar till vår dag!! Och jag som skulle hinna gå ner 20 kg... Äsch! Det viktigaste är att vi gifter oss! :)


     


    Vad långt ni har kommit allihopa! Förhoppningsvis kommer vi ha bokat musiker innan denna dagen är över. :)


    Vingilot: Vågat att sy din egen klänning, det ser väldigt lovande ut redan nu! Lycka till! :)

  • JNT

    Kul med så många nya här i tråden!


     


    Idag har jag äntligen lyckats boka trubadur till bröllopsfesten! Fick ett fast pris av honom som gäller fram till kl 3 på natten! Därefter tar han 500:- extra i timmen. Tror vi klarar oss utan att lägga till fler timmar. ;) Nu ska vi bara ha nån som sjunger vid vigseln också sen ska nog allt sådant vara klart. Gott! :)

  • JNT

    Hej allihopa!!


     


    Efter några om och men har vi bestämt oss för att ställa in vårt bröllop. Jag har ett litet pyre i magen som är beräknat att komma till världen till sommaren, så därför kommer vi vänta något år innan vi gifter oss. Räknar iskallt med en jobbig graviditet då det är så det brukar bli för kvinnorna i min släkt.


     


    Men lycka till allihop!! Jag kommer tänka på er den 7 juli. :)

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!