Inlägg från: sweet |Visa alla inlägg
  • sweet

    2012-07-07 Fler än jag?!

    Hej!
    Nu ansluter även jag mig då vi äntligen fått klart med semester så vi kan gifta oss i Malmö den 7/7 Skrattande 
    Precis som lovingyou har vi valt att ha en enskild vigsel endast med vittnen.

  • sweet

    Lovingyou: Vi anser att det är en väldigt intim och privat sak med vigseln så vi har valt att ha bara ha två vittnen. Det passar oss bra och våra familjer känner oss så väl att de tycker likadant. Men skulle någon bli arg/ledsen så får de bli det. Vi gifter oss för våran skull inte för någon annan och det är våran speciella dag och då anser vi att vi ska få göra som vi vill. Kanske låter hårt men man kan inte alltid göra alla glada.

    Men jag förstår att du inte vill göra någon arg eller upprörd. Kanske det hjälper om du förklarar för personen ifråga varför ni valt som ni gjort. Om de inte är helt osjälviska så borde de förstå. Om det inte gör det så får man helt enkelt fråga sig om vad som är viktigast, att de ska vara nöjda eller ni.

  • sweet

    Knyttan: Va roligt för er! Vad för buffé har ni tänkt er?

    Lovingyou: Ja tyvärr så är det oftast i efterhand man får reda på sånt om man inte pratat med alla innan. Det är inte så konstigt att det är något du funderar över. Man vill inte göra folk ledsna och besvikna, tvärtom.

    Men samtidigt så tycker jag att man som icke brudpar också borde vilja det som är bäst för dem.
    Det finns ju ingen som kan ställa ett krav på att det ska vara ett "större" bröllop. Det finns så många sätt att vinkla det på. Men så klart att folk som tycker om en vill dela en sådan kärleksfull dag med en, det händer förhoppningsvis bara en gång i livet. Så det är inte så jätte lätt heller.

    Jag hoppas det löser sig för dig så du kan njuta av det och inte behöva oroa dig.

  • sweet

    Knyttan: Vilken rolig idé att köra på svenskt. Ännu roligare när man har så många utifrån som kommer. Och då vet man ju också lite mer om maten så det gör det kanske enklare.

    Själv sitter jag och försöker att få iordning på boende och mat. Men det är verkligen olika på hur fort man får svar från folk via mail.  Igår fick vi hem papprerna från skatteverket om hindersprövning! Man vill ju skicka in det på en gång men det går ju inte tyvärr.  

    Annars har vi inte fått så mycket klart. Örhängen är inhandlade men inget halsband ännu.
    Funderar på om man skulle köpa ett paraply, kan vara bra kanske mot både regn och sol. Eller är det en sån där onödig sak?  I helgen tänkte jag gå igenom mannens finkläder och se vad som behövs köpa nytt.
    Klänningsköp får vänta tills i vår, ska ha en enkel klänning så tänkte passa på när det börjar komma till våren. 

    Hur går det för er?

  • sweet

    Yay! Nu har jag bokat vårt hotellrum och bröllopssvit!
    Bara hoppas att det blir bra, men de har varit väldigt trevliga och inget verkar vara något problem att ordna.
    Så nu kan jag andas ut lite, va så orolig att någon annan skulle boka innan oss. 

  • sweet

    AA120602: jätte fina kort!

    Kaffeälskaren:  Va skönt att äntligen få hem klänningen.

    Själv har jag inte ens kommit på vad jag ska ha för någon. Men känner mig inte så stressad då jag inte ska ha någon speciell brudklänning utan bara en vit enkel klänning. Funderar på att ha is i magen och kanske köpa något när studenten blir aktuell..men det vet jag inte om jag klarar av Glad

  • sweet

    lovingyou: fin ring! Va skönt att ha det klart, jag måste ta och beställa tid så vi kan se hur jag vill ha min ring. Kan inte riktigt bestämma mig Glad

    Kaffeälskaren: Jag vet inte om jag hade vågat vänta så länge om jag vetat att det var svårt att hitta storlekar. Men när kommer vårmodet ut i skoaffärerna? Klädaffärerna har ju redan börjat med vår, känns väldigt fel när inte ens julen varit. Men jag måste också börja titta på skor. Svårt när jag inte vet vilken klänning jag ska ha dock.

    Hur har ni det med funderingar kring maten? Vi funderar fortfarande på hur vi ska göra, hade velat haft picknick, men det cateringstället jag kontaktat hörde bara av sig i början sen har jag inte fått något mer svar Rynkar på näsan så nu börjar vi fundera på att kanske gå på en restaurang istället...men jag vet inte alls.

  • sweet

    Berlan: Jättefin klänning! Kul att åka till ett annat land och handla klänning Glad måste kännas lite extra lyxigt.

    Lovingyou: nja inte så många att välja mellan, ska bara komma fram till om designen jag valde från början är den jag vill ha. Förlovningringen skulle egentligen vara blank men vi ändrade oss i slutet så nu måste jag ju ändra vigselringen med och då vet jag inte riktigt hur jag vill ha stenarna. Men lyckas nog komma fram till något vettigt när vi träffar smeden igen. Blir bara lite osäker, man ska ju trots allt ha ringen hela livet så man vill ju inte att det ska bli fel.

    Anna88: Va häftigt med en så personlig vigsel! Låter verkligen som ni kommer få en helt underbar upplevelse. Kul att allt ordnar sig så bra med allt. Du verkar ligga väldigt bra till i planeringen. Glad

  • sweet

    JNT: GRATTIS!!! Va underbart med en liten. Håller också tummarna för att allt ska gå bra för er.

Svar på tråden 2012-07-07 Fler än jag?!